Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zanimivosti
 

Želite intenzivnejši orgazem in daljši čas uživanja?

13. 2. 2015; 10.30
Avtor: A.K.
seks

foto: Profimedia

Kdaj je najprimernejši čas za seks in močne orgazme?

Želim si intenziven orgazem. Terapevtka za seks, Laurie Watson, trdi, da je za intenzivnejši orgazem najboljši čas dan pred menstruacijo, saj so takrat bolj občutljive erogene cone. Če se počutite slabše pred menstruacijo, si omogočite seks, saj se boste takoj razvedrili.

Želim si, da bi seks trajal dlje. Najboljši čas leta za maratonski seks je čas, ko ste na dopustu, poleti ali pozimi. To pa zato, ker ste umaknjeni od stresa in poslovnih obveznosti, takrat ste pripravljeni na preizkušanje novih položajev in igric ter razvajanja v postelji s partnerjem.

Želim mu zmešati glavo. Moški se pogosto zbujajo z erekcijo. Namesto tega, da čakate cel dan, si namestite alarm in se zbudite nekoliko prej ter izkoristite ta čas za seks. Le kdo ne uživa v jutranjem seksu? Moški prav zagotovo uživajo!

Želim se rešiti menstrualnih bolečin. Če imate zelo boleče menstruacije, je seks odlična rešitev za vaše težave. Čeprav se ne zdi tako, ker se zvijate v krčih in mislite le na bolečino, poskusite in videli boste, da deluje. Orgazem povzroča krčenje maternice, ki lajša bolečino.

Želim si uiti rutini. Dlje, ko imate svojega partnerje, težje je biti kreativen v postelji. Bodite inovativni, prebudite ga sredi noči in ga presenetite. Zagotovo se ne bo jezil, ko bo videl razlog njegove budnosti!

prejšnji članek
Zaradi Sanjinih prsi doživel grozljivo sramoto!
Zanimivosti
Zaradi Sanjinih prsi doživel grozljivo sramoto!
naslednji članek
Slavna voditeljica danes živa razpada!
Zanimivosti
Slavna voditeljica danes živa razpada!
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska