benjamin-netanjahu
Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami sprejeli odločitve"

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Zanimivosti
 

Že vse življenje ima spolne odnose, a si ne upa vprašati…

17. 2. 2015; 09.15
Avtor: A.K.
sexywoman
Tista neugodna vprašanja o seksu, ki jih ženske nočejo izreči naglas.

»Kaj naj naredim, da bom doživela orgazem?« Odkrijte čare samozadovoljevanja. Prakticirajte in prakticirajte! Kasneje podelite s partnerjem vse, kar ste se naučili. Najvažneje je, da pozabite, da je orgazem cilj: preiskujte svoje telo in odkrijte tisto, kar vam je najbolj všeč, saj ne reagirajo vse ženske na isti način stimulacije.

»Enkrat uspem priti do orgazma, drugič ne. Zakaj je tako?« Ne obstoji strogo definiran razlog, vendar se to dogaja velikemu številu žensk, malce redkeje pa se to dogaja tudi moškim. Razpoloženje, hormonske spremembe in njihovo neravnovesje ter stres imajo velik vpliv na sposobnost doseganja orgazma, saj posegajo v delo nevrotransmiterjev, ki so kemični prevoznik informacij. Duševno stanje pa vpliva na delovanje nevrotransmiterjev in vam tako preprečuje, da doživite orgazem.


»Težko doživim orgazem s partnerjem.« Veliko žensk nima problema z doživljanjem orgazma med samozadovoljevanjem, s partnerjem pa jim ne uspe vsakič. Razlog za to je morda sramežljivost in pomanjkanje sproščenosti. Seveda pa razlog tiči tudi v tem, da partnerju ne razkrijete, kaj točno vam v postelji odgovarja. Tukaj ni resničnega problema, edino kar manjka je zaupanje, sproščenost in odprt pogovor s partnerjem o seksu.

»Hlinila sem orgazme, zdaj pa ne vem, kako naj to povem partnerju.« Nekatere stvari je enostavno težko reči in ni načina, da bi se dalo to olajšati, zato brez premlevanja – povejte mu! Pojasnite mu, da malce težje doživite orgazem. Povejte mu, kdaj ste začeli hliniti orgazme in pojasnite, da niste imeli slabih namenov. Recite kako stvari stojijo in objasnite partnerju, da je to veliko bolj pogosto kot moški predpostavljajo.


V različnih raziskavah so odkrili, da je več kot 80% žensk že hlinilo ali hlini ograzem, medtem ko njihov partner tega sploh ne ve. Ne bodite med temi 80% in povejte partnerju resnico! To vam bo gotovo zagotovilo orgazem v bodoče.

prejšnji članek
Poslušanje glasbe vpliva na spanje
Zanimivosti
Poslušanje glasbe vpliva na spanje
naslednji članek
Znaki, da mu ne pomenite dovolj
Zanimivosti
Znaki, da mu ne pomenite dovolj
Preberite tudi