Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zanimivosti
 

Zakonca Tič: žalostne govorice so vse glasnejše!

15. 12. 2014; 09.47
Avtor: B.P./Lady
Nataša in gašper Tič

foto: arhiv Svet24

Priljubljena igralca ter komedijanta Nataša Tič Ralijan in Gašper Tič, ki sta se širši javnosti prikupila z marsikaterim skupnim projektom, med drugim sta ustvarila tudi kultni televizijski lik Ane Lize, navzven delujeta kot harmonična zakonca.

A v resnici le ni vse tako rožnato, kot se zdi na prvi pogled. Med slovensko gledališko srenjo že nekaj časa krožijo govorice, ki so zdaj postale tako glasne, da se jih ne da več preslišati.

Ustvarjalni tandem, igralska genija in zakonca Gašper Tič in Nataša Tič Ralijan sta se skupno odločila za ločitev, to naj bi kmalu postalo tudi uradno na papirju.   

Iz zanesljivih virov smo namreč izvedeli, da se uradno na papirju menda že ločujeta zakonca, ki sta bila skupaj kar dobrih 19 let in imata dva otroka. Njun razhod v zakonu je bil menda samo še vprašanje časa, saj sta se v zadnjem času zelo oddaljila drug od drugega, seveda pa sta še naprej v dobrih odnosih, kar pa ni preveč šokiralo njunih skupnih prijateljev in znancev, saj razhoda nista niti skrivala.

prejšnji članek
Odkar je Sanji umrl mož, gre vse le še navzdol!
Zanimivosti
Odkar je Sanji umrl mož, gre vse le še navzdol!
naslednji članek
Šokantno! Severina skoraj gola!
Zanimivosti
Šokantno! Severina skoraj gola!
Preberite tudi