Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zanimivosti
 

Kmetija: umazana resnica je prišla na dan!

15. 12. 2014; 09.15
Avtor: B.P./Lady
Kmetija prsi

foto: You Tube/Planet TV

Bolj ko se je tekmovanje za 50.000 evrov bližalo h koncu, bolj je bil umazan boj za zmago na Kmetiji – Nov začetek.

Nekateri tekmovalci so bili za denarno nagrado pripravljeni narediti marsikaj, tudi groziti in podkupovati. Pravi mojster v tem je bil Denis Toplak, ki je ostal ujet med Matejem Ruparjem in Darinko Košenino. Na dan prihaja vedno več podrobnosti o resničnem dogajanju v šovu.

Nekateri so se umivali, drugi pač ne. foto: You Tube

Udeleženci Kmetije še ne smejo razkrivati vseh podrobnosti, ki so zaznamovale zakulisje, ni pa skrivnost, da je Denis ponujal polovico nagrade Leonu, pa tudi dvojčkoma je obljubljal denar, če ga bosta poslala v finale. Že izpadli tekmovalci imajo namreč to moč, da izberejo dva, ki si po njihovem mnenju zaslužita boj za končno nagrado. Podtikanja in celo grožnje so bile tako na dnevnem redu, vendar le za kamerami, saj si v eter skoraj nobeden ni upal sporočiti, kaj si res misli.

Jasmina, ki je med šovom tudi omedlela, se je izogibala vodi. foto: Planet TV

Finalista sta bila Denis in Darinka, zmagovalec Kmetije - Nov začetek pa je postal Denis.

Najbolj iskren je do konca ostal Miha Kavčič, saj je sproti razkrival resnico o umazani igri. Umazanija pa ni bila le del taktike, ampak tudi del vsakdanjika. Tekmovalci so zbrali pogum in priznali, kdo od njih se je najmanj umival. Rekorderka naj bi bila Jasmina Galinec, o kateri skoraj nobeden ni nič lepega povedal. Mihec nam je celo zaupal anekdoto o zelo smrdečih nogavicah, ki so ležale na klopi v kuhinji. »Strašljivo so zaudarjale, zato smo se spraševali, čigave so. Nobeden se ni javil, nato pa je izza ovinka prišla Jasmina in brez besed pobrala nogavice ter jih nesla na skedenj,« zgroženo pove. Tudi produkcijska ekipa je zaman čakala, da bi uzrla Jasmino, kako se prha. Po prihodu domov se je za štirimi stenami kopalnice v miru umila in zdrgnila vso umazanijo iz preteklih mesecev.

Drama na Kmetiji - podkupovanje, grožnje in sovraštvo! foto: Planet TV

Če Jasmini nekateri očitajo spletkarjenje in netoleranco do vode, ji ne morejo očitati borbenosti in vztrajnosti.

Gledalci pa še nikoli nismo bili priča tako pretkanemu boju za denarno nagrado kot v tokratni Kmetiji – Nov začetek. Čeprav je bila večina udeležencev že dan po izpadu iz šova pozabljena, nekateri še vedno hlepijo po tem, da bi se pojavljali v medijih. Za to so pripravljeni storiti marsikaj, celo podkupovati. Za ugasnjenimi kamerami so si kmetje dobesedno grozili, si napovedovali vojne in podpihovali sovraštvo. Vse to zaradi denarja, ki človeka hitro pokvari.



Več v novi številki revije Lady.

prejšnji članek
Znana pevka bila hudo bitko z boleznijo, nato pa ...
Zanimivosti
Znana pevka bila hudo bitko z boleznijo, nato pa ...
naslednji članek
Podarili smo Alessandro XMAS kreme za roke!
Njena priporoča
Podarili smo Alessandro XMAS kreme za roke!
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija