900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zanimivosti
 

6 krajev za seks, ki jih morate preizkusiti

11. 7. 2015; 10.30
Avtor: A.K.
seksi
Seks v postelji je zabaven, vendar bodite avanturisti in začinite svoje seksualno življenje tudi izven postelje. Seks služi užitku, to pa zagotovo ne bo doseženo z nenehnim stalnim položajem v vaši spalnici. Zdravo seksualno življenje pomeni zdravo življenje-dvignite ga na novo raven, začinite stvari in dopustite sami sebi, da vam bo razburljivo in drugačno.

Zapomnite si, ni pomembno kako dolgo ste z nekom, pomembno je, da je odnos zanimiv. Čas je, da raziščete nove stvari, povišate adrenalin, postanete divji in odprti za spremembe. Verjemite, da vam ne bo žal, če boste poskusili eksperimentirati z novimi položaji in mesti. Razkrili vam bomo šest mest za seks, ki jih vsekakor morate preizkusiti vsaj enkrat.

1. Kavč. Ste že kdaj preizkusili kavč za seks? Izkoristite to priložnost, kadar gledate film, ležite ali pa preprosto popolnoma spontano. Sprožite same to idejo, skočite nanj, verjemite, da ne bo ostal imun na to in navaden kavč v dnevni sobi bo dobil popolnoma novo dimenzijo.

2. Kuhinjski element. To je tisto, kar vsak moški sanja, vsaka ženska pa mora to preizkusiti – seks na kuhinjskem elementu. Hrana je lahko zelo erotična, ideja o seksu v kuhinji pa zelo vabljiva. Uresničiti to idejo bo zabavno, igrivo in strastno. To je enostavno nekaj, kar morate poskusiti.

Seks na kuhinjskem elementu.

3. Seks pod tušem. Nekaj je v sobi polni pare in vroče vode, da prebudi strast. To je odlična priložnost, da preučite telo svojega moškega tako, kot želite, ali pa mu odigrate celo predstavo, kako umivate svoje telo. Zagotavljamo vam, da ga bo to tako vzburilo, kot da ne obstaja jutri in ne bo se vam mogel upreti. Vroči in mokri – popoln recept za odličen seks.

Osvetlitev v filmih ni niti malo naključna. foto: Arhiv Svet24

4. Seks v avtomobilu. Domišljija vsakega moškega. Ljubijo ženske, ki so nagnjene k eksperimentiranju in jih ni strah biti avanturistične, ko gre za seks. Čeprav zadnji sedež avta ni niti približno tako udoben kot je postelja, je lahko odličen kraj, da začinite spolno življenje in prinesete nekaj sprememb vanj.

Seks na zadnjih sedežih avtomobila sicer ni najbolj udoben, je pa odličen način za popestritev vašega spolnega življenja.

5. Seks v bazenu. Jasno je, da to ne velja za seks na javnem mestu ali kopališču. Vendar pa za seks v zasebni hiši z bazenom ne obstaja nobenih prepovedi. Voda bo poskrbela za razpoloženje, zabavo in razigranost.

To morate poizkusiti!

6. Seks na prostem. Zakaj miren večer na vaši terasi ne bi zaključili s seksom pod zvezdami? Če ste sami in vas sosedi ne morejo videti… Izkoristite to mesto, če imate možnost in ste prepričani, da vas nihče ne more zmotiti in videti.

prejšnji članek
Govorice o Nini so potrjene!
Zanimivosti
Govorice o Nini so potrjene!
naslednji članek
Stanija odvrgla oblačila
Svet
Stanija odvrgla oblačila
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija