profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zanimivosti
 

Najhujše stvari, ki jih povedo moški

30. 11. 2014; 04.05
Avtor: A.P.
jeza

foto: Dreamstime

Čeprav se nam zdi samoumevno, imajo nekateri moški se vedno na koncu svojega jezika stvari, ki nas najbolj prizadanejo, naredijo jezne ali žalostne. Pomembno je, da se moški prične zavedati tega in da mu pokažemo, kako zelo se moti.

Taka si kot tvoji starši. To je pravzaprav zagotovo ena najslabših stvari, ki jih moški lahko izreče, saj to prav gotovo ne velja kot kompliment, ampak kot žalitev. Ne samo, da žali vašo družino, s tem tudi pove, kako nadležni so vaši starši.

Poglej jo! Moški seveda zelo radi uporabljajo svoje oči, vse dokler niso očitni pri svojem početju. Lahko pa se zgodi, da s prstom pokažejo na dekle in nam rečejo, dobro si jo oglej! Kot da bi rekel, da si želi, da bi izgledali kakor ona.

Tako bi se morala oblačiti! Čeprav se oblačite tako kot se vam zdi in kot paše k vaši osebnosti, bo moški vedno našel stvar, ki mu ne bo všeč.
Moja bivša je bila boljša pri... Primerjanje z bivšo je grozljivo, saj si nobena ženska ne želi, da nas primerja z nekom. Primerjajo vas v kuhinji, igranju igric, ukvarjanju s športom...

Ali boš imela to oblečeno? Ne samo, da dobite občutek, da se ne znate obleči, temveč tudi pričnete dvomiti v svoj videz.

Ali si vse pojedla? Čeprav nam ta fraza nažene strah v kosti, saj se pričnemo počutiti nesigurne glede svoje teže, moški to izrečejo kot kompliment, saj jim je všeč, da ne jeste malo.

Pomiri se! Je najhujša fraza ko smo jezne ali razburjene. 



Pojdiva na dieto! Čeprav se sliši grdo, moški hočejo da grem na dieto samo zaradi tega, da jim stojimo ob strani in jih vzpodbujamo pri doseganju njihovih ciljev.

Spominjaš me na mojo mamo. Ne želite, da vas primerja s svojo mamo, saj ni niti malo romantično, je pa zelo strašljivo.

Ali je že tisti čas v mesecu? Nikoli ni dobra ideja, da izrečejo kaj takega. Vsak lahko spreminja razpoloženje, kar ni odvisno od menstruacije, lahko imaš slab dan.

Če me zares ljubiš... če vaš moški ljubi, kaj takega ne bo nikoli izrekel, saj je zelo nespoštljivo in nima nobene veze z ljubeznijo.

Žali vašo družino. Kakršno koli žaljenje družine je grdo. Seveda lahko izrazijo svoje mnenje, ampak ni prav, da se iz družine delajo norca.

Videz mi ni pomemben. To naj bi bil neke vrste kompliment. Pomenilo naj bi, da mu je všeč vaš karakter in osebnost namesto zunanjosti.

prejšnji članek
Kako lahko najdemo ljubezen?
Lepota
Kako lahko najdemo ljubezen?
naslednji članek
Znana igralka nežno seksala, nato pa ...
Ekskluzivno
Znana igralka nežno seksala, nato pa ...
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija