Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

60-letna Miša Molk bije hudo bitko!

29. 11. 2014; 10.20
Avtor: L.Ž./Lady
Miša Molk

Miša Molk se naj bi vrnila na male zaslone. foto: Mediaspeed

Desetega oktobra opolnoči se je iztekel razpis za novega direktorja Televizije Slovenije.

Med tistimi, ki bi lahko nasledili dosedanjega televizijskega direktorja Janeza Lombergarja, se omenjata tudi dve prekaljeni televizijski dami, Ljerka Bizilj in Miša Molk. Da imata 60-letnici – prva je ta mejnik prestopila decembra lani, druga septembra letos – ambicije poseči po kakšni ugledni direktorski ali uredniški funkciji na RTV Slovenija, ni skrivnost. Njuni imeni se zadnja leta na raznih kandidatnih listah pač pojavljata precej redno.

Se bosta Miša in Ljerka spopadli za direktorski stolček, ki ga je na Televiziji Slovenija izpraznil Janez Lombergar?

Kaj o tem, da bi katero o njiju dal v presojo članom Programskega sveta RTV Slovenija, ki imajo v rokah škarje in platno pri imenovanju novega direktorja TVS, meni generalni direktor Marko Filli, ni povsem jasno. Slišati je, da se možakar preprosto ne more odločiti. Pravzaprav je njegova neodločnost po svoje kar razumljiva.

Programski svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) je danes soglašal z imenovanjem Ljerke Bizilj za direktorico televizije. foto: Mediaspeed

Ljerka in Miša imata verjetno več skupnega, kot bi dami verjetno želeli priznati. Poleg tega, da sta podobno ambiciozni in izkušeni, da med moškimi veljata za fatalni ženski in da se enako zavzeto spopadata z gubami in drugimi znaki staranja, sta na primer obe s televizijo zastrupili tudi svoja otroka: tako Mišina Ula kot Ljerkin Nace s Televizijo Slovenija sodelujeta že od malega. Bosta na koncu Ljerka in Miša kar sami odločili, katera bo zmagovalka? Se nam za položaj direktorja TVS morda obeta babji ravs?

prejšnji članek
Učenec je posnel seks z učiteljico!!
Zanimivosti
Učenec je posnel seks z učiteljico!!
naslednji članek
Boleča skrivnost Anžeta iz Gostilne prišla na dan!
Slovenija
Boleča skrivnost Anžeta iz Gostilne prišla na dan!
Preberite tudi