stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Ekskluzivno
 

Osramočeni Klari je žal, da je kazala dojke in vagino!

8. 11. 2014; 03.17
Avtor: K.A.
Klara Perko
28- letna Klara Perko je zaslovela po tistem, ko je v resničnostnem šovu pokazala svoje osupljivo golo telo. A sedaj ji je kar nekoliko žal, da je bila tako lahkomiselna.

Klara Perko, ki je svoje čare razkrila v resničnostem šovu 'Adam išče Evo', se po koncu snemanja bridko kesa, ker je pred televizijskimi kamerami razkrila prav vse. Zaradi šova je dala odpoved v banki in se odpravila na Goli otok, kjer je potekalo snemanje. "Nikoli več ne želim biti gola v javnosti. Vem kako je to, šov me je pritegnil in ker so se vsi slekli, nisem mogla ostati konzervativna in ostati oblečena," je za hrvaške medije dejala Klara.

Dodala je, da v zasebnem življenju ni 'lahko' dekle in da upa, da ji bodo starši nekoč oprostili. In prav zaradi tega, ker se je bala njihovih reakcij, jim je za sodelovanje povedala šele v zadnjem trenutku. "Za moje starše je bil to velik šok. A vem, da mi bodo oprostili, saj me imajo izjemno radi," je dejala Klara, ki upa, da ji bo sodelovanje v šovu prineslo slavo in nove priložnosti o katerih sanja že celo življenje.

A kljub temu, da ji je sedaj žal, ker je bila gola, se je pred kamerami odlično počutila. "V svojem telesu se odlično počutim in ponosna sem na svojo skladno postavo," je dejala.

V Erica, ki je bil v šovu njen Adam, se ni zaljubila, zato je še vedno samska, trenutno pa razmišlja zgolj o novih poslovnih priložnostih. Želi si biti voditeljica, njene sanje pa so, da bi imela svoj kozmetični salon.

Klara Perko se je slekla samo zato, da je prišla na televizijo.

Klara Perko se je slekla samo zato, da je prišla na televizijo. foto: RTL

prejšnji članek
Detergent za pranje posode v drugi vlogi
Zanimivosti
Detergent za pranje posode v drugi vlogi
naslednji članek
Deni divje seksal na plaži, nekdo vse posnel!
Ekskluzivno
Deni divje seksal na plaži, nekdo vse posnel!
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija