mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Divje seksala sredi mesta, posnetek že kroži!

18. 9. 2014; 12.07
Avtor: K.A.
Seks Rusija
Mimoidoči so ob pogledu na njiju dobro zabavali.

Mlada zaljubljenca nista uspela brzdati svojih strasti in sta si tako vroči seks privoščila kar sredi centra mesta. Mimoidoči, ki so tistega dne hodili po ruskem mestecu Samari, so ob prizoru, ki se jim je ponujal le zmajevali z glavo. In, da bi bilo vse skupaj še bolj zanimivo se je mladenič odločil, da bo njun spolni odnos na mestni fontani tudi posnel, verjetno za spomin, saj kaj takega človek pač ne počne vsak dan.

Vroča ljubimca so opazovali tudi iz sosednjega bara. "Mladi par je seksal na fontani. To se je dogajalo okoli 11h dopoldne, ko je bilo na ulicah kar nekaj ljudi, a zdi se mi, da ju to ni niti najmanj motilo. Ljudje so jo z zanimanjem opazoval, ko so hodili mimo. Vse skupaj je trajalo kakšnih 15 minut in seveda smo se ob gledanju dobro zabavali," je dejal Alexander Uskov, ki je zaposlen v bližnji zgradbi.

Ko sta končala z vročim ljubljenjem sta se mirno oblekla in odšla v neznano smer. Policija še vedno tava v temi in zbira informacije. Njuna identiteta ostaja neznana, prav tako pa ni jasno ali je šlo za pravi spolni odnos ali je bila vse skupaj le skrbno načrtovana igra.

prejšnji članek
Dobro poglejte to osupljivo ritko!
Ekskluzivno
Dobro poglejte to osupljivo ritko!
naslednji članek
Eva na skrivaj rodila!
Zanimivosti
Eva na skrivaj rodila!
Preberite tudi