franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Zanimivosti
 

Meditacija s Cristy jim je orosila oči

19. 6. 2014; 04.08
Avtor: T. P.
Cristy Žmahar
DUHOVNI KOKTAJL Cristy Žmahar je obiskala čudoviti dvorec Lambergh in v njem pustila svojevrsten zemeljsko-nebeški pečat. S predstavitvijo svoje tretje knjige, Nebesa obiskujejo, in izjemno meditacijo je pozitivno vplivala na vse prisotne. Nekdo je pripomnil, da gotovo tudi na radovedne večstoletne duše, ki domujejo na gradu.

Cristy Žmahar je pisateljica in duhovna motivatorka, ki preprosto očara vsakogar, ki prebere njeno knjigo ali se udeleži ene njenih delavnic. Moč njenih besed izvira iz osebne zgodbe, ki jo pripoveduje iz srca, ter iz nebeških sporočil, za katere so značilni čistost, neposrednost in pozitivni naboj. Ob vsem tem je Cristy zelo zemeljska, človeška, zanimiva, iskriva in samosvoja oseba.

Duhovna motivatorka Cristy v dvorcu Lambergh

Njena predstavitev na dvorcu je obiskovalce prijetno presenetila.

Na dvorec so prišli vsi, ki so v sebi zaslišali budilko, je prepričana Cristy.

Že ob prihodu na očarljivi Lambergh je vsakdo prejeli nebeško okusen brezalkoholni koktajl, ki je bil čudovita uvertura v čaroben duhovni koktajl, kakršnega zna zamešati samo Cristy. Tokrat je najprej spregovorila o »budilki« v nas in življenjskem poslanstvu, nato pa v živo interpretirala eno svojih prelepih, predvsem pa zelo učinkovitih meditacij, ob kateri je večina udeležencev zajokala od ganjenosti.

 

 

 

 

prejšnji članek
 Na Obali je vroče
Novice
Na Obali je vroče
naslednji članek
Na Dobu bodo Janšo sprejeli, novinarjev pa ne
Novice
Na Dobu bodo Janšo sprejeli, novinarjev pa ne