stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Napoved 2016: Najhujša bosta marec in september!

19. 2. 2016; 04.02
Avtor: Lara Jelen/revija Zarja
mundana_astrologija1
Astrološke napovedi za državo in svet: Bomo vplive, ki nas bodo spremljali v letu 2016, izkoristili za napredek?

Astrologinja Mihaela Malečkar Kogovšek, vodja Astrološkega inštituta, ki je pripravila napovedi mundane astrologije po mesecih, je poudarila, da so naravnane na družbeno dogajanje in vplive na globalni ravni, ne na osebno dogajanje. Če imate v rojstni karti drugačne ali celo nasprotne vplive, bo pri vas vse v najlepšem redu.

Iz težkih trenutkov se lahko naučimo največ. Letos bomo soočeni s prenekaterimi izzivi, tudi z nemočjo, pomanjkanjem vere in zaupanja, je bila iskrena astrologinja. »Kot astrolog se vedno odločam za to, da bom mislila pozitivno, predvsem zato, ker me je življenje naučilo, da nam včasih zahtevnejše izkušnje dajo veliko več kot tiste prijetne. Od vsakega posebej je odvisno, ali bo neki vpliv ali izkušnjo izkoristil za rast in napredek ali pa za sesutje. Pozitivna naravnanost in pa zaupanje v svoje sposobnosti, pa tudi v lastno trdoživost, nam omogočata, da še tako težke dogodke obrnemo v svoj prid in iz njih zrastemo.

« In prav pomanjkanje zaupanja letos vzbuja največ skrbi: »Trije mundani planeti, asteroid, oba sončna mrka in lunina vozla so v gibljivih znamenjih, kar nakazuje, da smo v obdobju opuščanja starega, tik pred novo zgodbo. Preden novo dobi konkretno obliko, je čas negotovosti, strahov, neoprijemljivosti, ko nam manjka občutka stabilnosti. Vse je še nedoločeno in zdi se, kot da izgubljamo tla pod nogami. Gibljiva znamenja izpostavljajo ranljivost preprostega človeka v teh spremembah, ki jih ni moč zavestno voditi in usmerjati,« je razložila. Ne pozabimo, da ima vsaka stvar tudi svojo dobro plat. »Sočutje, ustrežljivost in prilagodljivost bodo izjemno koristni v tem letu. Priložnosti za sočutje in pomoč drugim bomo imeli veliko.«

Slovenci smo v obdobju intenzivnega čiščenja karme. Ne prav obetavne napovedi naj bi bile pač del časa, ki ga astrologi imenujejo sade satia. »Slovenci smo v obdobju, ko intenzivno čistimo karmo in ko ni moč ubežati posledicam napak preteklosti. Januarja 2017 se bo zgodil vrhunec časa sade satia, vendar bo že marca in decembra letos to obremenjevalo naše ljudi. Vklopimo torej sočutje, povežimo se med seboj, si pomagajmo in sodelujmo, saj bo to edino, kar nam bo pomagalo. Slovenci pa bomo v tem letu želi velike športne uspehe, tudi naši umetniki lahko s čim presenetijo. Prav tako bomo ponosni na nekatere naše podjetnike, ki bodo dosegali svetovno zavidljive rezultate.«

Mundani vplivi za leto 2016 po mesecih



FEBRUAR
Februarja ni večjih mundanih aspektov, se bo pa postopoma čutil vpliv sončnega mrka, ki se mu približujemo in se bo zgodil 9. marca. Dokaj zahteven mrk spodbuja nasprotne točke kot tisti iz septembra 2015. Tako lahko konec februarja zopet postane aktualna problematika beguncev. Več je nevarnosti za epidemijo, vzdušje bo zaradi pomanjkanje zaupanja in vere bolj negativno. Slovenija: politični pritiski se bodo stopnjevali. Lahko je več agresije, ljudje se bodo težje obvladovali in hitreje bo komu počil film. V finančnem pogledu se bo treba soočati z realnimi ovirami. Možnosti uspehov naših športnikov, umetnikov in podjetnikov.

MAREC

Je eden zahtevnejših mesecev tega leta, saj se v njem zgodita dva mrka. Prvi, 9. marca, nakazuje nevarnost povečanih zdravstvenih težav, strahove in pomanjkanje zaupanja, hkrati pa govori o množici ranljivih in nemočnih. Kažejo se stres in ovire, povezane z letalskim prometom. Lunin mrk 23. marca prinaša spodbudne spremembe, podpis sodelovanja ali mirovno pogodbo. Najhujša politična trenja v Sloveniji se bodo postopoma umirjala. Nekateri naši ljudje bodo dosegali vrhove. Na mejah zna biti zopet več dela. Možne so prodaje, ki lahko izboljšajo finančno stanje države, ali pa finančna pomoč iz tujine. V odnosu z Evropo bo treba samozavestneje povedati svoje mnenje.


APRIL IN MAJ

Ni mundanih aspektov, toda ker so vplivi mrkov daljši, bodo tudi aprila in maja še vedno iste teme kot marca. Mars se bo obrnil retrogradno in prinesel veliko aktivnosti za reševanje problemov iz preteklosti. Sredi aprila, ko se Mars obrača, bo več napetosti in manj potrpežljivosti. V Sloveniji bo zopet več agresije, čudnih, bizarnih zgodb. Pritiski lobijev na politiko bodo veliki.


JUNIJ

Postopno izboljšanje ter več upanja in zaupanja. Prihaja do pomiritve, za neko množico ljudi lahko tudi obrat na bolje. V tem času se lahko nekoliko zmanjša nezaposlenost ali se izboljšajo delavske pravice. Za Slovenijo  v tem mesecu nič dramatičnega.


JULIJ

Obdobje večje moči sindikatov, ljudje bomo odslej jasneje spregovorili o tem, kakšne spremembe si želimo, Slovenci se bomo znali bolje povezati za skupno dobro.


AVGUST

Avgusta je mogoč stres zaradi pravnih odločitev, šolstva in šolnikov, možne so tudi napetosti in izgube, povezane z letalskim prometom. Hkrati bo obujena rana zaradi vere, prepričanj. Zopet se bodo začele stopnjevati napetosti. Ker se 1. septembra zgodi zahtevnejši sončni mrk, bo konec avgusta ozračje napeto, več bo neprijetnih novic  o takih in drugačnih agresijah, celo vojnah.


SEPTEMBER

V globalnem pogledu bo september eden težjih mesecev. Lahko prinese agresijo zaradi verskih prepričanj in nemoč množice nedolžnih ljudi. Vse to nas bo močno prestrašilo. Lunin mrk sredi meseca je disharmonično povezan z Marsom, zato bo to precej nemiren časa, več bo izgredov in napetosti. Edina svetla točka septembra je vstop Jupitra v Tehtnico, kar prinaša nekoliko več vere in zaupanja. Bolj bomo diplomatski in lažje bomo prisluhnili nasprotni strani, s tem bo več možnosti za mir in pomiritev napetosti s pogovorom. Toda ker bo Jupiter potoval po Tehtnici vse leto, bo treba na prave rešitve še počakati. Prav lahko se zgodi, da bo za denar, ki bi moral v Slovenijo priti iz tujine, neka ovira. Podobno bo pri prodaji slovenskega imetja.


OKTOBER

Začetek oktobra bo še vedno v znamenju strahov in trpljenja množice. Konec meseca pa se lahko rodi nekaj vere, toda bodimo previdni, da ne bo šlo za lažno upanje. V Sloveniji se lahko začno pojavljati finančni problemi, pritiski in nujna potreba po spremembah.


NOVEMBER

Še bodo lahko prihajale k nam zgodbe o množici ljudi, ki trpijo.  V finančnih krogih se bodo dogajale velike spremembe, ki bodo dolgoročno lahko silile tudi v pozitivno akcijo. V Sloveniji bodo še večji pritiski za finančne spremembe, iskati bo treba nove načine za izboljšanje.


DECEMBER

Že konec novembra in na začetku decembra se bodo zgodili pomembni premiki v računalništvu in tehnologiji. Reforme šolstva in sodišča bodo kazale  pozitivne rezultate. Več bo volje za borbo. Ljudje se bodo zbudili iz svojega strahu in se začeli odločneje boriti za svoje pravice. Na borzah bodo imeli zelo veliko dela, saj se bodo dogajali nepričakovani obrati. V Sloveniji bomo očitno zaradi manjše podpore EU začeli razmišljati samostojneje. Prisiljeni bomo v preobrazbo in samostojnejšo pot, ki je dolgoročno lahko nujna in dobra sprememba. Decembra 2016 se bodo naši politiki tega začeli bolj zavedati, v naslednjem letu pa bo pritiska in pozitivnih rešitev, ki sledijo iz te zavesti, vedno več.

»Razumeti moramo, da je svet v procesu opuščanja, da bi se lahko zgradil na novo, drugačen. In da je Slovenija v fazi čiščenja ter popravljanja preteklih napak. Vse to ni nič groznega, je pa nujno za razvoj. Torej pogumno naprej. Ne pozabimo ohranjati pozitivne naravnanosti, pošiljati politikom tega sveta pozitivne misli, da se bodo malo modreje odločali, po premisleku in za skupno dobro, ne pa reagirali prenagljeno ali delovali le za lastno dobro. Pa seveda ne pozabimo, da bomo skupaj dosegli mnogo več, kot če bomo tičali vsak v svojem zapečku.«



prejšnji članek
Razkrečila noge in doživela sramoto, kroži video!
Svet
Razkrečila noge in doživela sramoto, kroži video!
naslednji članek
S tem lahko stopite 7 kg v 7 dneh
Svet
S tem lahko stopite 7 kg v 7 dneh
Preberite tudi