Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Uredite se »tam spodaj«

24. 2. 2016; 08.15
Avtor: Inja Jurič
Uredite se »tam spodaj«
Ko razgalimo več gole kože, so tudi naše »spodnje« pričeske bolj na očeh javnosti.

Ko razgalimo več gole kože, so tudi naše »spodnje« pričeske bolj na očeh javnosti. Zato je prav, da smo tudi tam spodaj urejene. Pripravili smo nekaj predlogov.

Srček

Zakaj si ne bi s pomočjo britvice in domišljije oblikovali dlačic v obliki srčka? Najprej pobrijte okolico in pustite nedotaknjen večji krog v osrednjem delu vaše »cvetlice«. Nato z britvico oblikujte najprej en del srca, nato pa zrcalno še drugo stran, da bo oblika čim bolj enakomerna. Spodnji del srca naj se konča tik nad razporkom.

Trikotnik

Namesto klasične črtice se to poletje odločite za trikotnik. Lahko izberete klasičnega, kjer sta širša dela zgoraj, spodaj pa se konča s špičko, ali pa presenetite partnerja in si za spremembo oblikujte narobe obrnjen trikotniček, kjer bo konica obrnjena navzgor, širša dela pa naj segata do sramnih ustnic.

Igre s črtami

Tudi če ste sicer privrženka klasične črtice, si jo lahko tokrat oblikujete malce drugače. Lahko se poigrate s tremi vzdolžnimi črtami ali petimi prečnimi, ki bodo tvorile zanimiv vzorec; lahko pa se odločite za kot las tanko črtico, ki bo gotovo pritegnila njegovo pozornost. Če ste z britvico še posebej spretni, lahko naredite vijugasto kačico in tako še posebej razveselite svojega dragega.

prejšnji članek
Ste poskusili že vse, prehlad pa še vedno vztraja?
Svet
Ste poskusili že vse, prehlad pa še vedno vztraja?
naslednji članek
S tem napitkom boste z lahkoto shujšali!
Svet
S tem napitkom boste z lahkoto shujšali!
Preberite tudi