Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Največja lepotna vprašanja

8. 2. 2016; 06.20
Avtor: Alenka Birk
uvodna

foto: Arhiv

Preprosta ali zahtevnejša lepotna vprašanja nas včasih begajo in bi potrebovali odgovor strokovnjaka. Dvajset takih vprašanj smo zapisali in s pomočjo strokovnjakov poiskali odgovore nanje.

1. V: ALI MORAM OBVEZNO UPORABLJATI SAMO IZDELKE ENE BLAGOVNE ZNAMKE ZA CELOTNO NEGO OBRAZA IN TELESA?

O: Ne. Čeprav določene blagovne znamke namigujejo, da je obvezna uporaba celotnega kompleta za nego kože obraza ali telesa ene linije, to ne drži. Pomembno je, da najdete tiste izdelke, ki ustrezajo vaši koži, ne glede na blagovno znamko.

2. V: KAKO NAJ POUDARIM ZELENE OČI?

O: Skrivnost je v sijočem rožnatem senčilu v kombinaciji s črnim tušem za veke in močno poudarjenimi trepalnicami. Zelene oči bodo zažarele! (lahko dodati sliko razbitega rožnatega senčila ter npr. Rihanne ali katere druge zvezdnice z zelenimi očmi)

3. V: KAKO NAJBOLJE POUDARIM RJAVE OČI?

O: Rjave oči sklepajo najboljše prijateljstvo z drzno modro barvo. Za osnovo na zgornjo veko nanesite sijoče zlato senčilo in za kontrast potegnite črto z modrim tušem na zgornjo veko. Druga opcija je topel čokoladen odtenek senčila za veke, ta bo še posebej odličen za tiste s svetlo rjavimi očmi. (slika modrega črtala-črtica in razbita zlata senca ter slika zvezdnice z rjavimi očmi)

4. V: KAKO NAJ SE NALIČIM, DA BODO IZSTOPALE MOJE MODRE OČI?

O: Bakren sijaj je najboljši odgovor. Tudi zlata in bež sta lahko videti izvrstno ob modrih očeh. Ličenje naj poteka takole: najprej osenčite celotno zgornjo veko s svetlejšim bakrenim senčilom, v pregib nanesite temnejše bakreno senčilo, nato narišite rjavo črto na zgornjo veko in nanesite obilo rjave maskare.

prejšnji članek
Skrb za lase v hladnejših mesecih
Svet
Skrb za lase v hladnejših mesecih
naslednji članek
Razstrupimo telo
Svet
Razstrupimo telo
Preberite tudi