mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

16-letni sin umrl, njegov slavni oče dotolčen povedal tole!

6. 2. 2016; 09.00
Avtor: S.D./revija Zvezde
profimedia-0028847401

John Travolta prizna, da nikoli ne bo prebolel smrti svojega sina. foto: Profimedia

Letos mineva sedem let, odkar je tragično preminil 16-letni Jett Travolta, sin igralcev Johna Travolte in Kelly Preston.

»Spomin na mojega Jetta ne bo nikoli zbledel,« pravi še vedno žalujoči igralec. foto: Profimedia

61-letni igralec je pred kratkim na Facebooku objavil čustveno sporočilo: »Pravijo, da je najtežje v življenju, ko izgubiš starše, jaz pa pravim, da to ne drži. Najhujše na svetu je, ko izgubiš otroka. Jett mi je podaril toliko veselja. Bil je moj edini in vse. V tistih 16 letih sem se naučil, kako se brezpogojno ljubi. Vsi bi se morali za trenutek ustaviti in biti hvaležni otrokom. Dobro skrbite zanje. Iz te izkušnje sem se naučil, da mora človek vsak dan sprejeti, kot bi bil njegov poslednji. Kajti nekega dne bo res tako. Svojim dragim povejte vsak dan, da jih imate radi. Nobenega trenutka ne jemljite kot samoumevnega. Življenje je vredno živeti.« Najstnika so na dan smrti, potem ko je zaradi napada z glavo udaril v rob kadi, našli nezavestnega v hotelski sobi na Bahamih, kjer je bila družina takrat na počitnicah.

Od Jettove smrti mineva sedem let. foto: Profimedia

John Travolta je sedem let po sinovi smrti na Facebooku objavil ganljivo sporočilo, v katerem ljudi prosi, naj imajo radi svoje otroke.

Jett je bil najstarejši sin, hči Ella je zdaj stara 15 let, pred petimi leti pa se je rodil še sin Benjamin. Kelly je bila ob njegovem rojstvu stara 48 let in njena nosečnost je bila takrat za mnoge veliko presenečenje. Oglasili so se celo taki, ki so zakoncema očitali, da sta si otroka omislila zgolj kot nadomestek za pokojnega Jetta, in takrat sta se zakonca za nekaj časa umaknila iz javnega življenja.

prejšnji članek
10 največjih lepotnih grehov
Svet
10 največjih lepotnih grehov
naslednji članek
Piščančji kroketi v slastni srajčki
Slovenija
Piščančji kroketi v slastni srajčki
Preberite tudi