Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Govorice o Urošu Slaku in njegovi kolegici se potrjujejo?!

2. 2. 2016; 06.50
Avtor: B. P.
Zaslišanje: Uroš Slak

foto: Arhiv Svet24

Potem ko je v javnosti odjeknila novica o razhodu najbolj znanega televizijskega para, Petre Kerčmar in Uroša Slaka, se je ugibalo že marsikaj, predvsem o njunem zasebnem življenju.

Čeprav še vedno prijateljujeta in se skupaj udeležujeta javnih prireditev ter oba skrbita za sina, pa zasebno živita vsak po svoje. Tudi zato se med njunimi sodelavci že nekaj časa na glas ugiba, kateri od njiju bo prvi zapustil klub samskih. No, zdaj postaja čedalje očitneje, da naj bi bil to Uroš. Kajti prodornemu voditelju so začeli mediji že konec lanskega leta pripisovati zvezo z novinarsko kolegico Anjo Markovič, voditeljico oddaje Danes na Planet TV. Govorice sta oba zanikala, češ da sta samo prijatelja, kljub temu pa ne moremo prezreti dejstva, da sta ves december preživela skupaj. Skupaj so ju opazili na več zabavah, med drugim tudi v znanem klubu v središču prestolnice, kamor sta se redno prihajala zabavat. Da se med Urošem in Anjo res plete nekaj več, zgovorno potrjujejo njuni televizijski sodelavci, ki so zadnji dan decembra Uroša in Anjo videli na zabavi v enem od ljubljanskih lokalov, ki jo je menda priredil kar Uroš sam. »Ves čas sta tičala skupaj, veselo nazdravljala, plesala in se nasploh gledala malo drugače, kakor se gledajo prijatelji,« se je razvedelo. Piko na i govoricam pa sta postavila kar golobčka sama, saj so Anjo menda že večkrat opazili pred Uroševim stanovanjem v središču Ljubljane.

Uroš Slak zadnje čase veliko časa preživlja v družbi Planetove voditeljice Anje Markovič. Opazili so ju tudi že Uroševi sosedje v središču mesta, kjer ima zdaj stanovanje.

Uroš Slak zadnje čase veliko časa preživlja v družbi Planetove voditeljice Anje Markovič. Opazili so ju tudi že Uroševi sosedje v središču mesta, kjer ima zdaj stanovanje. foto: facebook

prejšnji članek
Svet24 po branosti prehitel Dnevnik, Večer in Finance!
Slovenija
Svet24 po branosti prehitel Dnevnik, Večer in Finance!
naslednji članek
Konec ljubezni: Luka Mesec nič več z Ano, sedaj ga vidijo z ...
Slovenija
Konec ljubezni: Luka Mesec nič več z Ano, sedaj ga vidijo z ...
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska