sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Ta fant v postelji z znano pevko, nekdo vse posnel!

25. 1. 2016; 06.30
Avtor: sj
Aleksandar Jovović

Aleksandar Jovović foto: Promo foto

Očitno je Ceca Ražnatović dobro izbrala soigralca za videospot svoje zadnje uspešnice Dobro sam prošla, saj srbski časopis Blic razkriva, da je prav mladi maneken iz videa njen novi spremljevalec.

Mladi maneken Aleksandar Jovović ni samo opravil avdicije za nastop v videospotu, pač pa se je na tajskem otoku Koh Samui, kjer so lani februarja snemali video, z zvezdnico zbližal, tako da sta druženja nadaljevala tudi po vrnitvi v Beograd. Čeprav zveza traja že nekaj mesecev, pa so srbski paparaci šele pred kratkim ujeli parček v javnosti.

Ceca svoje zasebno življenje precej dobro skriva, tako da ne preseneča, da je informacija o razmerju prišla v javnost šele zdaj. Glede na to, da ima iz zakona z zloglasnim Arkanom dva skoraj odrasla otroka, je po moževi smrti dobro pazila, da ne bi njeno intimno življenje prišlo v medije. Čeprav so ji pripisovali kar nekaj moških, je v vsem tem času na javna mesta hodila večinoma sama oziroma z družino ali varnostniki. V intervjujih je velikokrat poudarjala, kako neizmerno je ljubila moža in da ne pričakuje, da bo še kdaj našla moškega, ki bi ga tako zelo ljubila.

Postavni maneken se na družbenih omrežjih rad pokaže v vsej svoji lepoti, tudi zato, da bi nase opozoril modne agente.

Čeprav velja za eno najbolj atraktivnih zvezdnic, je zaradi slave in fame, ki jo spremljata, le malo moških upa nagovoriti, tako da tudi zaradi tega ne preseneča, da je očitno precej samevala. Sicer pa je vedno govorila, da je srečna že zaradi tega, ker je imela menda popoln zakon, in da ima dovolj ljubezni že od otrok.

Postavni Aleksandar z radiatorčki na trebuhu je sicer od pevke mlajši 16 let. Zanimivo je, da je to samo leto več, kot je razlika med Severino in njenim možem Igorjem (Severina je sicer dobro leto starejša od tekmice), ki se prav tako rad pohvali z lepo oblikovanim telesom.




prejšnji članek
Je to najbolj poceni rešitev za vaše gubice?!
Svet
Je to najbolj poceni rešitev za vaše gubice?!
naslednji članek
Od česna do mačjega kremplja
Zdravje
Od česna do mačjega kremplja
Preberite tudi