Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Lepa Monika prvič z ostarelim bogatašem!

12. 12. 2015; 11.30
Avtor: Nejc Simšič
monika seles

Monika Seleš foto: Facebook

Za nekdanjo teniško šampionko Moniko Seleš naj bi kmalu zazvonili poročni zvonovi. Vzela bo tri desetletja starejšega milijarderja Thomasa Golisana.

Nekdanja številka ena ženskega tenisa, Američanka srbskega rodu Monika Seleš, se bo v svojih štiridesetih prvič poročila. Njen ženin bo 72-letni milijarder Thomas Golisano, s katerim je 40-letnica že od leta 2009. Par, ki živi na Floridi, je svojo zaroko naznanil med obiskom ene od srednjih šol v ameriški zvezni državi New York. To bo zanjo prvi zakon, zanj pa četrti, ima pa tudi že dva otroka. Golisano, nekoč lastnik hokejskega moštva Buffalo Sabres, je svoje bogastvo ustvaril z enim največjih računovodskih podjetij v Združenih državah Amerike, njegovo bogastvo pa ocenjujejo na dve milijardi dolarjev. 

Thomas Golisano foto: Facebook

Monikini vzponi in padci

Monika, številka ena ženskega tenisa leta 1991 in 1992, je svoj pečat v teniškem svetu pustila zelo mlada. Devetkratna zmagovalka turnirjev za grand slam je prvega – na peščenem igrišču Roland Garrosa – osvojila pri rosnih šestnajstih, leta 1993 pa jo je med teniškim turnirjem v Nemčiji v hrbet zabodel neprištevni navijač konkurentke Steffi Graf. Seleševa se je na igrišča vrnila dve leti po srhljivem dogodku, zadnjo tekmo kot profesionalka pa je odigrala leta 2003.

foto: Facebook

prejšnji članek
Ali se zaljubite prehitro?
Zanimivosti
Ali se zaljubite prehitro?
naslednji članek
Povsem gola zasačena na terasi!
Svet
Povsem gola zasačena na terasi!
Preberite tudi