reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Arsen Dedić umrl, njegova Gabi pa sedaj ...

19. 12. 2015; 06.00
Avtor: K.A.
Gabi Novak

foto: facebook

Hrvaška glasbenica se težko sooča z izgubo svojega ljubljenega moža Arsena Dedića.

Hrvaška glasbenica Gabi Novak s tesnobo v srcu pričakuje prihajajoče praznike, saj jih bo tokrat prvič preživela brez svojega ljubljenega moža Arsena Dedića, ki je nedavno izgubil bitko z boleznijo. "Ko zvečer nastane tišina, ki sva jo z Arsenom tako zelo oboževala, ob tebi pa ni več ljubljene osebe, takrat mi je resnično zelo težko pri srcu," je hrvaškim medijem priznala Gabi. "Seveda je življenje strašno, ampak večeri so najhujši. Ljudje me kličejo in vabijo na vse konce in kraje, a jaz se enostavno ne morem ločiti od hiše, od njegove sobe, od njegove zofe, kjer je vedno sedel, kjer je pisal, telefoniral, gledal televizijo. In potem sedem na njegovo zofo in moja vnukinja skupaj z menoj."



Tudi Arsenova vnukinja Lu zelo pogreša svojega ljubljenega dedka, a to velikokrat skriva. "Naša Lu vedno sedi na njegovi zofi in zelo težko se sooča z izgubo dedka. Morda to za zdaj še nekoliko čustveno skriva, a domači lahko vidimo, da jo je ta izguba zelo prizadela," je še povedala Gabi.

Arsen Dedić in Gabi Novak

Dedić je leta 2004 prestal težavno operacijo presaditve jeter. Po njej je moral glasbenik redno jemati zdravila, ki zmanjšujejo imunski odziv telesa. To je najverjetneje prispevalo k infekciji, ki je sledila vstavitvi umetnega kolka sredi julija. Po neuradnih podatkih je umrl zaradi odpovedi več organov, ki je bila posledica sepse.

prejšnji članek
Razočarana Kuljaj Jasna ostala brez!
Slovenija
Razočarana Kuljaj Jasna ostala brez!
naslednji članek
O papežu Frančišku krožijo grenke govorice!
Svet
O papežu Frančišku krožijo grenke govorice!
Preberite tudi