Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Tom in Katie spet na sodišču

8. 10. 2015; 10.30
Avtor: M.V.
Ločitev leta: Katie Holmes in Tom Cruise

foto: Twitter

Ameriški mediji poročajo, da sta se bivša zakonca Tom Cruise in Katie Holmes vrnila na sodišče. Razlog naj bi bil boj za denar, ki ga igralki menda primanjkuje, če želi hčerki Suri nuditi življenje, ki ga je bila deklica vajena.

Potem ko Tom in Katie nekaj časa nista imela stikov, se bosta v prihodnje spet srečevala na sodišču. Ko se je igralka ločila od Cruisa, je namreč sprejela ne ravno visoko preživnino in se odpovedala drugemu premoženju, da je lahko zaščitila hčerko pred vplivi scientološke cerkve, ki ji sledi Tom. A po več letih truda, da bi Suri nudila vse, česar je bila vajena v letih življenja s premožnim očetom, je ugotovila, da ji zmanjkuje denarja.

Mala Suri je zadovoljna le z najboljšim. foto: zimbio

Želi višjo preživnino

Njen odvetnik je v ločitveni pogodbi našel nekaj »lukenj«, ki se jih je Katie odločila izkoristiti. Toma prosi za višjo preživnino, in sicer skoraj 40 tisoč dolarjev na mesec, da bo Suri lahko obiskovala vse pregrešno drage tečaje baleta, tujih jezikov in drugih dejavnosti, v katerih uživa. Če se Tom ne bo z njo pogodil zasebno, bodo na dan prišle informacije o njegovem premoženju, prav tako pa bo Katie zagotovo izpostavila njegov odnos s hčerko, ki se je po ločitvi precej ohladil. Tomovi znanci so prepričani, da je pripravljena iti celo tako daleč, da mu zaradi scientološke cerkve prepreči stik z 9-letno Suri, če ne bo upošteval njenih želja. 

prejšnji članek
Zdaj o Lili Žagar krožijo take govorice!
Slovenija
Zdaj o Lili Žagar krožijo take govorice!
naslednji članek
Dragić postal očka
Slovenija
Dragić postal očka
Preberite tudi