stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Petrova žena takšna po porodu!

23. 10. 2015; 08.00
Avtor: K.A.
Abbey Clancy
Neverjetno kako hitro je izklesala svojo postavo.

Britanska manekenka Abbey Clancy (29) je vedno navduševala s svojo izklesano postavo, še toliko bolj pa osuplja sedaj, ko je le tri mesece po porodu pokazala, da je spet nazaj v stari formi. Abbey je po porodu Liberty Rose le še bolj ženstvena, na modnem snemanju za revijo Women's Health pa je vsem zbranim jemala dih.



Kljub temu, da ima Abbey za seboj že dva poroda, pa se zdi, da njeno telo ni doživelo niti najmanjše spremembe. "Jaz živim s profesionalnim nogometašem in zato si lahko mislite, da ves čas jem zdravo, doma kuhano, svežo hrano. Seveda ima veliko vlogo tudi genetika. Moja mama je imela štiri otroke in vedno se je vrnila na svojo staro težo in obliko telesa. Genetiki sem zelo hvaležna," je bila iskrena Abbey, ki je poročena z angleškim nogometašem Petrom Crouchom. "Nisem na prav nobeni dieti, a če imate doma štiriletnico in novorojenčka in poleg tega nimate varušk, si lahko mislite, da ne sedim niti minutke."

A seveda tudi sama občuti določene spremembe, ki jih s seboj prinese porod. "Oblika telesa se seveda spremeni. Moje dojke so se zelo spremenile, tudi moj trebušček ni več tako zelo napet. A imam dva čudovita otroka in zato me moja postava niti najmanj ne skrbi," je bila iskrena Abbey, ki si želi še kakšnega otroka. "Želiva si štiri otroke, tudi enega fantka. Peter se mi je na počitnicah tako zelo smilil, saj smo bili na počitnicah blizu nogometne akademije slavnega Chelseaja, a je Peter ves čas sedel v Barbie Worldu in potrpežljivo čakal, da mu je najina hčerka nanašala bleščice. Takrat sem si rekla, da bi bilo lepo imeti tudi sina, da bi lahko z njim igral nogomet."

prejšnji članek
Če seksate tako, tega orgazma ne boste pozabili!
Svet
Če seksate tako, tega orgazma ne boste pozabili!
naslednji članek
O Blažu Švabu na dan prišle takšne stvari!
Slovenija
O Blažu Švabu na dan prišle takšne stvari!
Preberite tudi