900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Strašna kriza v zakonu Severine in Igorja!

4. 10. 2015; 07.00
Avtor: K.A.
Severina

foto: Facebook

Na dan prihajajo nove podrobnosti o slavnem paru.

Potem ko sta Severina in Igor Kojić pretekli petek tiho stopila v zakonski stan, so hrvaški mediji ugledno astrologinjo Mirelo Marković povprašali kakšna prihodnost čaka slavni par. "Najprej se jima bo čez leto ali dve rodila hčerka, za drugega otroka pa nisem čisto prepričana. Igor bo pazil na Severino in skrbel za njo. Njun zakon bo imel nekaj kriz, a bo trajal in trajal," je dejala Markovićeva.

Severina in Igor sta se cerkveno poročila v Balah v Istri. foto: instagram

Severin in Igor sta se spoznala na februarskem koncertu, ki ga je imela Severina v Beogradu. Vse od usodnega februarja pa sta neločljiva, Igor Severino spremlja na vsakem koraku, odlično pa se je ujel tudi z njenim triletnim sinom Aleksandrom, ki ga je Severina dobila iz kratkega razmerja z Milanom Popovićem.

Si bosta v Beogradu še civilno obljubila večno zvestobo?

Severina ves čas ponavlja, da je do ušes zaljubljena v Igorja, kar pa niti najmanj ne čudi Markovićeve. "Njuna veza je karmična. Poznata se že iz preteklih življenj. Drug od drugega se učita. On ima rad vse kar je lepo in svet glamurja mu zelo odgovarja. Njej pa zelo odgovarja njegova moška stran."

Podobno misli tudi mojstrica tarota Vesna Narat, ki je dejala, da se bosta kljub krizam v zakonu, vedno vračala drug k drugemu. "Najtežje obdobje ju čaka v naslednjih dveh letih. Če jima bo uspelo premagati to težko obdobje, potem bi njun odnos lahko kljub vsem krizam trajal in trajal."

prejšnji članek
Igralca iz Usodnega vina skupaj tudi v zasebnem življenju
Slovenija
Igralca iz Usodnega vina skupaj tudi v zasebnem življenju
naslednji članek
Na rdeči preprogi osupnila takšna!
Svet
Na rdeči preprogi osupnila takšna!
Preberite tudi