Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Manekenka v zrelih letih izdala, da njene prsi ...

24. 11. 2015; 10.15
Avtor: K.A.
Cindy Crawford
... niso več tako čvrste. Manekenska kariera Cindy Crawford se je začela pri 16-ih letih, ko jo je med poletnim delom slikal znani fotograf, vse ostalo je zgodovina.

Na pragu 50-ih ostaja vitka in mladostna, a priznava, da se tudi sama srečuje z izzivi staranja.
Cindy je krasila naslovnice vseh svetovnih modnih revij, v začetku 90-ih pa je njena kariera doživela pravi razcvet. Leta 1995 je bila na Forbesovi listi najbolje plačana manekenka.

Svojo kariero in zanimive anekdote je popisala v knjigi 'Becoming', v intervjuju za Sunday Times pa je razkrila kako se na pragu 50-ih počuti v svojem telesu. "Kakor vse mlade ženske tudi sama nisem nikoli razmišljala o staranju, vse do tedaj, ko sem vstopila v tridesete. Še posebej velike spremembe sem opazila, ko sem dopolnila 38 let, takrat sem opazila, da nisem imuna na spremembe," je dejala Cindy, ki vse težje gleda svoje fotografije. "Že 30 let se ukvarjam z manekenstvom in od tega tudi živim, zato vse spremembe na svojem telesu še težje sprejemam. Še vedno lahko oblečem visoke petke in mini krilo, a sedaj kaj takega oblečem le še za snemanja."

Ikona 90-ih priznava, da že nekaj časa opaža velike spremembe na svojem telesu, dva poroda sta ji tako popolnoma spremenila telo. Njen pas je po porodu pridobil na širini, prav tako boki, a vedno poudarja, da je to ne moti, saj sta hči Kaia in sin Presley zanjo neprecenljiva. Po porodu so bolj izraziti postali tudi njeni podočnjaki, njene dojke pa so izgubile čvrstost. A ne glede na leta Cindy še danes osuplja z lepoto in ostaja vzor številnih mladih deklet, ki šele začenjajo z manekensko kariero.

0a26de92e07e302d88f63af73d045407.jpeg

prejšnji članek
#CondomEmoji za ozaveščanje o varni spolnosti
Svet
#CondomEmoji za ozaveščanje o varni spolnosti
naslednji članek
To je jedla Kate in grozno hujšala!
Svet
To je jedla Kate in grozno hujšala!
Preberite tudi