stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Papež povedal, kar grdo skrivajo pred nami!

16. 9. 2015; 11.59
Avtor: T.P.
Papež Frančišek

foto: Profimedia

Papež Frančišek večkrat preseneča s svojimi neobičajnimi izjavami, a to, kar je rekel minuli vikend, presega vsa njegova dosedanja sporočila.

Med nedeljsko mašo na vatikanskem Trgu svetega Petra je papež Frančišek presenetil z napovedjo dogodka, ki naj bi močno spremenil svet. Rekel je, da bo Zemljo pogoltnil peklenski ogenj z neba, in zaprosil kristjane z vsega sveta, naj se v naslednjih dneh pokesajo za svoje grehe.

Frančišek bo na Kubi obiskal Havano, Holguin in Santiago de Cuba. foto: Profimedia

Papež Frančišek, ki ga v ZDA pričakujejo 22. septembra, je razkril, da so ga že trikrat obiskala nebeška bitja in ga opozorila, da prihaja velika kriza, ki bo imela resne posledice za življenje na Zemlji. Papež bo 25. septembra v New Yorku obiskal Združene narode in nagovoril generalno skupščino. Tam bo izmenjal mnenja s svetovnimi voditelji, med katerimi bosta tudi ameriški predsednik Barack Obama ter ruski predsednik Vladimir Putin, svojo prisotnost pa je potrdil tudi generalni sekretar zveze Nato Jens Stoltenberg.

Papež očitno ve nekaj, kar mi ne vemo, poznavalci pa pravijo, da nikakor ni naključje, da bo ravno v tem času obiskal ZDA.

O nezemeljskih obiskovalcih Vatikana se v javnosti zelo malo govori, je pa anonimni britanski vojni obveščevalec namignil, da gre za entitete 'mirne narave', obenem pa poudaril, da se uradna politika s to 'zgodbo' ne ukvarja. Papež in Obama naj bi se sama sestala v Beli hiši 23. septembra zjutraj. Papež bo v času svojega šestdnevnega bivanja v ZDA obiskal tri mesta, vključno z Washingtonom, pričakuje pa se, da se bo dotaknil številnih tem, med katerimi bodo tudi istospolni zakoni in emigracije.

prejšnji članek
Marketinški dogodek leta – Alibaba v Ljubljani!
Slovenija
Marketinški dogodek leta – Alibaba v Ljubljani!
naslednji članek
Takole zamaščena, da se ves čas skriva!
Svet
Takole zamaščena, da se ves čas skriva!
Preberite tudi