Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Po takšnem seksu ostala s pekočo vagino!

1. 2. 2016; 12.34
Avtor: T.P.
seks, par, ljubezen, postelja

foto: Profimedia

Prav nič nenavadnega ni v tem, da moški doživi prezgodnji izliv, zlasti če se močno vzburi, toda nekateri so v tem pravi šampioni.

foto: Profimedia

Prezgodnji izliv pesti okrog 30 odstotkov moških, najpogosteje mladih in tistih, ki imajo manj seksualnih izkušenj. Razlogi za to so predvsem psihične narave – od pomanjkanja samozavesti do stanja pretirane vzburjenosti. Čeprav se večini žensk to ne zdi nepremostljiva prepreka za spolno življenje, vendarle pričakujejo, da se bodo moški na nek način potrudili tudi za njihov užitek oziroma dosego orgazma. Žal izpovedi žensk kažejo, da je nekaterim moškim čisto vseeno za to.

30 % moških ima težave s prezgodnjim izlivom.

Mislil je, da je najboljši ljubimec na svetu

Z njim sem hodila že nekaj časa in ker je bil tako zanimiv ter duhovit, sem pričakovala, da bo tudi najin seks fantastičen. A že prvič nisem bila ravno zadovolj(e)na, vendar sem mislila, da bo drugič bolje. Pa ni bilo. Pravzaprav je bil vsak naslednji seks hujši in hujši. Vse skupaj je trajalo pičlih 30 sekund, takoj zatem pa se je zvalil z mene in zasmrčal. Najhuje se mi je zdelo to, da je bil popolnoma zadovoljen sam s sabo in mu na kraj pameti ni prišlo, da bi zadovoljil tudi mene. Dajala sem mu signale, govorila o tem, vendar me je povsem ignoriral. Odločila sem se, da zadevo vzamem v svoje roke. Ko je ležal ves zadovoljen sam s sabo, sem se odkrila in se začela samozadovoljevati. S tem sem mu želela pokazati, kaj je pozabil narediti. Zatem sem se oblekla in se odpravila domov, ona pa me je samo čudno gledal. Nisem več govorila z njim. Moškemu nikoli ne zamerim, če prehitro doživi orgazem, ne morem pa mu oprostiti tega, da mu je vseeno zame.

foto: Profimedia

Bilo je porazno

V zvezi sva bila dva meseca, najini spolni odnosi pa so v poprečju trajali manj kot tri minute. Še huje je bilo z oralnim seksom, saj je doživel izliv že po nekaj sekundah. Ker niti dolžina njegovega uda ni bila ravno impresivna, je bilo vse skupaj še bolj porazno. Ni mi jasno, kako sem lahko z njim ostala kar dva meseca. Verjetno zato, ker sem mislila, da je za njegov hitri izliv zaslužna moja vrhunska oralna obdelava.

»Predigra je bila čudovita, seks pa je bil čista katastrofa, saj se je končal po 20 sekundah. Pustil me je brez orgazma, s pekočo in razbolelo nožnico.«

Mojca B.

Vedno je enkrat prvič

Od prijateljic sem slišala za frajerje, ki končajo še preden se one vzburijo, vendar se nikoli nisem srečala s tem. Vse do takrat ... Bil je seksi lepotec, ki je znal z besedami, zato sem mislila, da bo 'znal tudi v postelji'. Za predigro sem začela z oralnim seksom. Ne da bi se me dotaknil je doživel orgazem ter zaspal takoj zatem. Nisem se več srečala z njim.

Niti do seksa ni prišlo

Med nama je bila velika seksualna energija, zato sva kar planila drug na drugega, ko sva se dobila v njegovem stanovanju. Naslonjena na zid sva se začela poljubljati in otipavati, nato sva se preselila na kavč. Nekaj časa sva se drgnila eden ob drugega, nato se je na hitro še sam malo podrgnil in končal. Sploh ni prišlo do pravega seksa. Aja, nisva več bila najstnika.

Nekateri končajo še preden pride do pravega seksa. foto: Profimedia

prejšnji članek
Napad na Angelo Merkel, novi begunci in izstop iz EU!?
Svet
Napad na Angelo Merkel, novi begunci in izstop iz EU!?
naslednji članek
Ne zaslišujte svojih moških!
Svet
Ne zaslišujte svojih moških!
Preberite tudi