Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Baba Vanga: Evropa, boj se muslimanov!

14. 11. 2015; 08.15
Avtor: T.P.
Baba Vanga

foto: Arhiv Svet24

Bolgarka Vangelija Gušterova, ki je precej bolj poznana pod imenom Baba Vanga, je podala številne napovedi, ki so se uresničile že začasa njenega življenja, najhujše pa naj bi nas čakalo šele v prihodnosti. Bodo Evropi res zavladali muslimani?

Baba Vanga je predvidela, da bo Evropa že prihodnje leto dodobra opustošena, leta 2042 pa naj bi ji zavladali muslimani. Njeno prerokbo lahko gledamo tudi skozi najavo za leto 2010.


Med Vanginimi prerokbami je še najbolj zanimiva in spodbudna ta, da bo leta 4509 človek že tako razvit, da bo lahko komuniciral neposredno z bogom.

Napovedala je namreč, da naj bi se takrat začela tretja svetovna vojna. Začelo naj bi se s konflikti v posameznih državah, kasneje pa naj bi se to razširilo po vsem svetu. Ko zadevo povežemo s trenutnim dogajanjem na Bližnjem vzhodu, v Siriji, Ukrajini, nato pa še na brutalne teroriste iz Islamske države, je povsem mogoče, da se ti konflikti lahko hitro prelijejo v Evropo. Trenutnega dogajanja z begunci raje ne bi omenjali … Vanga je napovedala, da se bodo muslimani skušali preživelih Evropejcev znebiti s pomočjo kemijskega orožja, upor proti islamistom pa naj bi se v obliki nekakšnega partizanskega gibanja začel v Franciji.
Slepa jasnovidka je tudi predvidela, da bo Amerika s pomočjo novega klimatskega orožja (hitra ohladitev) leta 2066 napadla Rim, ki naj bi bil takrat povsem muslimansko mesto. 

Še več napovedi jasnovidne Babe Vange preberite TUKAJ!

prejšnji članek
Iz stare napravite novo!
Lepota
Iz stare napravite novo!
naslednji članek
Slavna starleta skoraj gola tekla po mestu!
Svet
Slavna starleta skoraj gola tekla po mestu!
Preberite tudi