Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Slavni pevec umrl, njegova hči zaznamovana!

18. 4. 2015; 10.30
Avtor: S. D./Lady
jackson paris
Paris Jackson je sedemnajstletna hči pokojnega pevca Michaela Jacksona, ki sta jo očetova slava in smrt močno zaznamovali.

Potem ko je leta 2013 skušala narediti samomor, je več kot leto dni obiskovala terapevtski internat v zvezni državi Utah.

Paris Jackson se po uspešnem zdravljenju navaja na normalno življenje v Los Angelesu.

Pred kratkim pa se je po uspešnem zdravljenju vrnila domov in zdaj jo že spet videvajo na ulicah Los Angelesa. Velikokrat je ob njej njen novi fant Chester Castellaw, o katerem njeni domači zadovoljni pravijo, da je super fant, ki prihaja iz dobre družine in s Paris ni le zaradi denarja. Tisti, ki ga poznavalci družine Jackson ob dekletu pogrešajo, pa je njen starejši brat Prince Michael (18). Medtem ko je bila Paris v internatu, sta brat in sestra menda skoraj popolnoma izgubila stike. Čeprav naj bi vsi trije otroci leta 2009 umrlega pevca Michaela Jacksona uradno živeli pri Michaelovi mami Katherine Jackson (84), je pri njej ostal le najmlajši Blanket (13). Prince se je že osamosvojil. Rad bi se uveljavil v igralskem in glasbenem svetu, nad njegovo kariero pa, kolikor ji to sploh uspeva, bdi predvsem njegova teta LaToya Jackson. Paris pa se je iz internata vrnila bolj odločna in predvsem s ciljem, da bo končala šolanje. Od brata pa se je, kot pravijo njeni prijatelji, zavestno odmaknila. »S Princem je pretrgala vse stike predvsem zato, ker je užaljena, da ji v najtežjih trenutkih ni stal ob strani. Zameri mu, ker je v času, ko je bila na zdravljenju, ni niti enkrat obiskal. Očita mu, da se vede kot bog in da ne upošteva volje njunih starih staršev.«



prejšnji članek
Viktorji 2014: noč prestiža in solz!
Slovenija
Viktorji 2014: noč prestiža in solz!
naslednji članek
Kraljica močno trepeta, strah jo je na smrt!
Svet
Kraljica močno trepeta, strah jo je na smrt!
Preberite tudi