mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Shujšala 36 kg brez diete in telovadbe!

6. 2. 2016; 05.00
Avtor: T.P.
bikini 3
TRI PRAVILA Ker se Sarah DeArmond (29) nikakor ni mogla lotiti resne diete, je svojo preobrazbo začela tako, da si je postavila tri pravila, ki se jih je dosledno držala.

Sarah DeArmond je tehtala 90 kg, danes ji tehtnica kaže 54. foto: You Tube

Nesrečna Sarah že v otroštvu ni bila zadovoljna s svojo postavo, saj je bila preveč suhljata. Toda med študijem se je vse spremenilo. Pomanjkanje fizične aktivnosti in ljubezen do hitre prehrane sta vzeli svoj davek. Mladenka se je začela počasi rediti, dokler ni dosegla 91 kilogramov, kar je bilo za njeno višino odločno preveč. Zaradi debelosti so se začele težave z visokim krvnim tlakom, poleg tega se je začela počutiti zelo slabo. Pri vsakem večjem fizičnem naporu je komaj lovila sapo, njeno telo pa je postajalo čedalje bolj utrujeno, brez energije. V nekem trenutku je spoznala, da jo debelost vsak dan bolj ubija, zato je sprejela najpomembnejšo odločitev v svojem življenju: »Želim živeti!«

»Kdor se želi znebiti odvečnih kilogramov, naj preizkusi mojo metodo.«

Ni se mogla pripraviti do tega, da bi začela hujšati s kakšno drastično dieto, zato se je odločila za preobrazbo na podlagi treh pravil, ki jih je osnovala sama.

Fizična aktivnost ne sme biti preveč naporna

»Da se ne bi mogla izgovarjati na slabo vreme, sem si kupila sobno kolo. Tovrstno kolesarjenje mi je prišlo v navado in danes prav z užitkom gledam televizijo med aktivnostmi na sobnem kolesu,« pravi Sarah in pojasnjuje, da gre na tak način trening mimo kot bi mignil.

Hujšala je brez diete. foto: You Tube

Nakupovanje hrane

»Da bi se izognili skušnjavi v trgovini, naredite spisek, ki se ga morate dosledno držati. Moje pravilo je, da v košarici ne sme biti hitre hrane, zato se povsem izogibam polic s slanimi oziroma sladkimi prigrizki,« razkriva DeArmondova.

Ni telovadila, a je vseeno hujšala. foto: You Tube

Priprava hrane

Namesto mastnega pohanega mesa, ki sem ga nekoč oboževala, zdaj povaljam ribo v stepenem beljaku ter jo spečem. Okus je neverjeten,« pravi Sarah, ki ji je na ta način uspelo izgubiti kar 36 kilogramov. Ni težko, kajne?

S tremi pravili je Sarah dosegla idealno težo. foto: You Tube

prejšnji članek
Ukrotite sijaj!
Svet
Ukrotite sijaj!
naslednji članek
Se spomnite te slovenske pevke? Ni je več tu!
Slovenija
Se spomnite te slovenske pevke? Ni je več tu!
Preberite tudi