Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Storite tole in znorel bo od ljubosumja!

27. 12. 2015; 03.00
Avtor: T.P.
ljubosumje

foto: Profimedia

Ne glede na to, kako samozavestnega moškega imate, obstaja nekaj klasičnih potez, s katerimi lahko v svojem dragem prebudite še tako spečega ljubosumneža.

Če stvari uidejo z vajeti, vse skupaj lahko postane zelo nevarno. A dokler gre le za občasno nedolžno igrico, je s tem vse v redu. Psihologi se strinjajo, da je negotovost (vase, v partnerja in v zvezo nasploh) najpogostejši razlog za ljubosumje. Pa vendar včasih prav prija malce zbosti svojega ljubega in doživeti pravo eksplozijo izkazovanja čustev. Preberite, kako lahko ženska najhitreje vzbudi ljubosumje pri moškem.

Flirtanje z drugimi moškimi

Igranje z lasmi in šobljenje sta le del učinkovitih potez iz zapeljevalnega arzenala vsake ženske. Flirt je lahko povsem varen, če gre za domačo zabavo, huje pa bo v primeru, da boste na ta način svojega partnerja dražili na kakšnem javnem dogodku.

Flirtanje z drugim na zabavi je zanj še posebej boleče. foto: Profimedia

Smejanje tujim šalam

Za vašega partnerja je zelo pomembno, kaj vas spravi v smeh. Če vam nasmeh na obraz narišejo vici drugega moškega, mu to ne bo všeč. Še huje bo, če boste pogosto govorili o šalah, ki vam jih pripoveduje kralj vicev, zlasti če ste znani po tem, da se vam duhovitost zdi kvaliteta, ki vas pri nasprotnem spolu še posebej privlači.

Tudi pogovor s prijateljem ga lahko spravi ob živce. foto: Profimedia

Oboževanje hollywoodskih zvezdnikov

Prijateljice se verjetno z veseljem pogovarjajo z vami o Bradu Pittu in Georgeu Coolneyu, toda vaš partner ne želi poslušati hvalospevov drugim moškim, četudi živijo na drugem koncu sveta.

foto: Profimedia

Govorjenje o moških sodelavcih

On rad sliši podrobnosti iz vašega poslovnega življenje, toda ne stavkov, ki se začnejo z: »Tomaž je danes povedal res dober vic …« Če že govorite o svojih kolegih v pozitivnem smislu, povejte njihova polna imena, ali pa vsaj recite, da je Tomaž iz službe. Tako boste vzbudili manjši val ljubosumja.

Pri flirtu z drugim pazite, da ne greste čez mejo. foto: Profimedia

Dopisovanje z drugimi moškimi

Izmenjava sporočil prek mobilnega telefona ali na družbenih mrežah z drugimi moškimi ga spravlja ob pamet. Ni mu prijetno ob misli, da imate neko zasebno življenje v digitalnem prostoru, kjer so odprte vse možnosti.

prejšnji članek
Šok! Anton Komat o beguncih izdal drugačno resnico!
Slovenija
Šok! Anton Komat o beguncih izdal drugačno resnico!
naslednji članek
Taka je bila nekoč, danes pa ...
Svet
Taka je bila nekoč, danes pa ...
Preberite tudi