stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet
 

Šokantno! Lepotico noro potolkel in dotolkel!

5. 11. 2014; 01.00
Avtor: T.P.
Kim Kardashian
Najbolj razvpita resničnostna zvezda na svetu Kim Kardashian se je pred časom v moževi in mamini družbi udeležila modne revije v Parizu, kjer je sodelovala tudi njena sestra Kendall Jenner. Žal se je že ob prihodu na prireditev zgodil incident.

Postopek izbire vsako leto traja več mesecev. foto: Profimedia

Ob izstopu iz avtomobila je namreč seksi Kim napadel nekdanji ukrajinski novinar in nočna mora slavnih Vitalii Sediuk, ki jo je grobo povlekel za lase ter jo skušal potolči na tla. Množica ljudi okrog njiju je ponorela, prestrašena Kim pa je začela divje kričati. Nastala je prava drama, iz katere so zvezdnico rešili varnostniki, ki so Vitaliija hitro spravili v red.

Kim zaradi svoje glasne mame ponoči ne spi. foto: Profimedia

Incident se je zgodil 25. septembra, od takrat pa gre s Kim samo še navzdol. Poleg nakopičenih družinskih težav je njeno psihično stanje poslabšal še incident, zaradi katerega naj bi bila še vedno pod stresom. »Kim je zaradi nasilnega napada tako pretresena, da so ji celo začeli odpadati lasje. Kot da nosi vso težo sveta na svojih ramenih. Mislim, da doživlja pravi čustveni kolaps,« je medijem zaupal eden od prijateljev družine Kardashian.

Incident je Kim močno zaznamoval foto: Profimedia

Vitalii je znan po tem, da rad 'napada' zvezde. Pred Kim je že šokiral Americo Ferrero, Leonarda DiCaprija, Jennifer Lopez in Brada Pitta.

»Ta hip je zelo nesamozavestna zaradi zakona in še nekaterih drugih družinskih težav. Njen mož Kanye jo ima ves čas pod nadzorom, poleg tega čedalje bolj odločno pritiska nanjo, naj se umakne iz resničnostnega šova. Revica je razpeta med njim ter svojo mamo in sestrami.«

Kim je zelo prizadela tudi mamina ločitev od Brucea Jennerja, ki je v družini veljal za glas razuma in je tolažil Kim v najtežjih življenjskih trenutkih. »Kim se trudi gasiti požare znotraj družine, čedalje bolj pa se ji zdi, da ob sebi nima nikogar, s katerim bi se lahko pogovorila. Bojim se, da je samo še vprašanje časa, kdaj bo doživela popoln živčni zlom,« je še povedal zaskrbljeni družinski prijatelj.

Na robu živčnega zloma foto: Profimedia

prejšnji članek
Tina Maze presenetila z novim ...
Zanimivosti
Tina Maze presenetila z novim ...
naslednji članek
80-letnica osupnila s postavo!
Zanimivosti
80-letnica osupnila s postavo!
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija