Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zanimivosti
 

Poslovnež noro seksal in kolapsiral!

5. 9. 2014; 09.45
Avtor: T.P.
Bakhtiyar Salimov in Anastasia Voločkova 1
Ruski poslovnež, ki se je noro zaljubil v nekdanjo primabalerino znamenitega Bolšoj teatra, plačuje visoko ceno za to, da se je trudil zdržati tempo svoje ljubice, ki je v izvrstni formi. Gospod je namreč prikovan na posteljo zaradi neznosnih bolečin v hrbtu.

Anastasia Voločkova (38), ljubica Bakhtiyara Salimova (45), je priznala, da je njenega dragega med seksom tako zagrabilo v hrbtu, da so morali poklicati rešilca.

Bakhtiyar Salimov in Anastasia Voločkova

O Anastasiji se je največ pisalo leta 2003, ko je v Boljšoj teatru dobila odpoved z obrazložitvijo, da je za svojo višino 1,68 metra predebela. Rekli so ji, da je noben baletnik ne želi več dvigati. Čeprav je priznala, da obožuje sladoled, brez katerega ne bi mogla živeti, je dejala, da se ne počuti debelo, saj tehta komaj 48 kg. A Boljšoj teater ji od leta 2004 ni ponudil nobene vloge več, zato je začela graditi solo kariero.

Razvpiti poslovnež Salimov si je komaj opomogel od hude bolezni, a si je vseeno privoščil divji seks s svojo energično ljubico Anastasio, ki pa se je končal z neznosnimi bolečinami v hrbtu.

38-letna Anastasia je v vrhunski formi.

»Po tistem, ko sva si pripravila intimno zabavico v čast temu, da sva spet skupaj, Bakhtiyar ni mogel vstati iz postelje. Tistega dne ni nič telovadil, le dvakrat sva seksala,« je povedala Anastasija. »V hrbtenici ga je tako močno bolelo, da mu niti zdravila, ki so mu jih ponudili zdravniki, niso pomagala. Še vedno je priklenjen na posteljo.«

prejšnji članek
Šok! Skrivnostni avto se pojavi sredi križišča!
Svet
Šok! Skrivnostni avto se pojavi sredi križišča!
naslednji članek
5 dni, 5 zlatih živil, 5 kg manj!
Lepota
5 dni, 5 zlatih živil, 5 kg manj!
Preberite tudi