Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Urban Vidmar bolečino osebne krize prelil v pesem

26. 4. 2024; 09.00
Avtor: V.M. / PR
urban-vidmar

Urban Vidmar foto: Promo foto

'Sprva smo lahko jezni, a sčasoma ugotovimo, da nas te izkušnje lahko naredijo boljše,' meni glasbenik Urban Vidmar, ki so ga težki časi osebnostno spremenili.

Urban Vidmar po uspešnici z naslovom "Brat moj" in "Kreten"  predstavlja svojo najnovejšo pesem "Edino ti", kjer, uporabi bolečino za spremembo v boljšega sebe.

Urban ima novo pesem z naslovom"Edino ti" ki govori o tem, kako se lahko spremenimo skozi težke čase. Pesem nas spodbuja, da pogledamo vase, ko nas kdo prizadene.

Urban Vidmar foto: Promo foto

Pesem nas spominja, da je spreminjanje težko, ampak ko se ozremo nazaj, lahko vidimo, da so težki časi bili koristni. "Edino ti" nas spodbuja, da se pogledamo v ogledalo, najdemo moč za spremembo in postanemo boljša različica sebe.

"Prejšnje leto je bilo polno čustev in različnih čustvenih vlakcov, kjer sem se velikokrat našel v trenutkih, ko sem bil izgubljen in popolnoma brez smisla in idej, kako naprej. Vesel sem, da je mimo in še bolj vesel jeseni, ki jih prinese življenje, ko se moramo pogledati v ogledalo in dobiti vzroke bolečin, ki si jih delamo. Trenutno lahko rečem, da sem s to pesmijo in po tem letu veliko boljši in prijaznejši do sebe ter ljudi, ki so mi blizu prav zaradi osebne krize prejšnjega leta. Upam, da bo tudi komu dala moč in upanje, da je vsaka kriza le čas, ko se lahko ustavimo pogledamo v sebe, razrešimo stvari in se imamo zaradi tega bolj radi ter se lažje sprejemamo," je o vsebini pesmi iskreno povedal Urban.

prejšnji članek
Skrito v raju: Takšna je bila Ines za kamero
Svet slavnih
Skrito v raju: Takšna je bila Ines za kamero
naslednji članek
Nova pesem Ansambla Saša Avsenika je v predalu čakala kar 5 let
Svet slavnih
Nova pesem Ansambla Saša Avsenika je v predalu čakala kar 5 let