pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zadnji polet Petra Prevca v objem družine in prijateljev

24. 3. 2024; 11.12
Avtor: K.M.
peter prevc družina

Peter Prevc je po zadnjem poletu v karieri objel družino. foto: RTV Slo

Že v petek je s prekrasno zmago svoji karieri dodal piko na i, tudi zadnji polet v karieri pa je bil takšen, kot si ga skakalci le želijo. Brat Domen pa je sezono končal na drugem mestu.

Petra Prevca je na dnu letalnice po zadnjem kariernem poletu, tudi tokrat čez 220 metrov, v Planici pričakala njegova celotna družina. Poleg žene mine ter sinov Ludvika in Oskarja, sta bila ob vznožju tudi starša, pa brat Cene. Po zadnjem poletu v karieri so Petru seveda čestitali tudi številni tekmeci, ki so mu v objem stopili en za drugim. Peter je svoji karieri piko na i zagotovo dal že v petek, z neverjetno zmago, prvo po štirih letih in zadnjo v karieri. 

Bratu je "darilo" na koncu podelil kar mlajši brat Domen Prevc. Z daljavo 238 metrov si je že po svojem skoku zagotovil stopničke. Najprej je Poljak Zniszczol zaostal za slovenskim letalcem. Odličen dan Daniela Huberja pa je bil prevelik zalogaj za Domna, ki je tekmo končal na še vedno odličnem drugem mestu. Domen je sicer po koncu tekmovanja priznal, da si je na skrivaj želel, da bi bila danes na stopničkah skupaj s Petrom, a da je vseeno vesel, da je svojemu bratu pripravil takšno darilo. 

prejšnji članek
Kakšno je zdravstveno stanje Timija Zajca?
Svet slavnih
Kakšno je zdravstveno stanje Timija Zajca?
naslednji članek
Tara Zupančič ne skriva te svoje razvade
Svet slavnih
Tara Zupančič ne skriva te svoje razvade