benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

S kom si delijo postelje češki nogometaši?

17. 6. 2016; 06.43
Avtor: C. R.
renata langmannova

Renata Langmannova foto: Instagram

To so lepotice, ki na evropskem nogometnem prvenstvu navijajo za svoje izbrance.

V drugi petkovi tekmi evropskega nogometnega prvenstva v Franciji sta se v Saint Etiennu pomerili Češka in Hrvaška. Mi pa vam predstavljamo pet boljših polovic čeških nogometašev, ki so prave lepotice.

Renata Langmannova je dekle češkega reprezentanta Martina Fenina, ki je osvojila naziv Miss Češke leta 2006. Kot manekenka je sodelovala z modnimi znamkami kot so Guess, Triumph in Lormar. Renata ni le lepotica, ampak tudi poslovna ženska, ki je diplomirala na ekonomski fakulteti v Vyskovu leta 2012.

Za najlepšo na Češkem je bila leta 2012 razglašena Tereza Chelebovska, ki je zaročenka češkega reprezentanta Pavela Kadarebeka. Čudovita črnolaska je trenutno noseča, z nogometašem pa pričakujeta prvega otroka.

Tereza Chelebovska

Radka Kocurova je model in televizijska voditeljica, ki je ukradla srce kapetanu češke reprezentance Tomašu Rosickyju. Lepa mama triletnega Tomaša juniorja se je poslovila od modnih pist, vendar še vedno privlači pozornost s svojo lepoto.

Radka Kocurova foto: Instagram

Klarka Necid je lepa soproga češkega nogometaša Tomaša Necida, ki so jo svetovni mediji začeli uvrščati na sezname najlepših žensk na letošnjem nogometnem prvenstvu.

Klarka Necid foto: Instagram

Soproga vratarja Petra Čechova s svojo lepoto privlači veliko pozornosti, kjerkoli se pojavi. Lepa Martina je ponosna mama dveh otrok, v zakonu s češkim nogometašem pa je že 13 let.

Martina Čechova foto: Twitter

prejšnji članek
Hitri prigrizki za potešitev lakote
Njenih 5 minut
Hitri prigrizki za potešitev lakote
naslednji članek
Šola zdrave prehrane
Zdravje
Šola zdrave prehrane