1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrivnosti športnega nedrčka

10. 5. 2016; 07.30
Avtor: K.M.
girl-931708_1920

foto: Pixabay

To je ženski najboljši prijatelj.

V svojem življenju morate imeti zadostno mero športne aktivnosti. Ukvarjanje s športom, oziroma samo gibanje, je ena izmed osnovnih sestavin dobrega in zdravega življenja, saj vaše telo dobesedno spravi v pogon, pospeši krvni obtok in poskrbi za energijo, ki jo potrebujete za to, da preživite dan. Velikokrat pa ženske pri športni aktivnosti motijo prsi, ne glede na velikost. Za to pa je tu športni nedrček - vaš najboljši prijatelj.

Ne glede na to, s kakšno aktivnostjo se ukvarjate, vam priporočamo, da pri tem uporabljate športni nedrček. Tudi če gre zgolj za hojo. Nedrček združuje različne funkcije. Med njimi je tako dejstvo, da zaščiti vaše prsi in prepreči bolečino, hkrati pa poskrbi, da odvaja pot od telesa in da vam je med športno aktivnostjo tudi udobno, tega pa si zagotovo želite.

Pomembno je, da športni nedrček izbirate premosorazmerno s težavnostjo telesne vadbe in velikostjo vaših prsi. Večje kot so prsi, bolj kvaliteten nedrček potrebujete. Težja, oziroma intenzivnejša kot je telesna vadba, bolj kvaliteten nedrček potrebujete. Saj morajo stvari stati na mestu.

Pri izbiri pazite tudi na to, kako vam nedrček oprime prsi in seveda na to, ali je sploh udoben. Preverite šive in predvidite, ali bi vas morda lahko motili.

Pomembno je, da nedrčka ne izbirate na podlagi vizualnosti, ampak da na prvo vrsto postavite kvaliteto.

prejšnji članek
Demi Moore pokrita s pijavkami!
Moda&Lepota
Demi Moore pokrita s pijavkami!
naslednji članek
Šivanje je meditacija
Zdravje
Šivanje je meditacija
#nasazenazenska
nasazenazenska