pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Domen Kljun razkril zanimivo podrobnost iz zasebnega življenja

29. 3. 2024; 06.00
Avtor: K.M.
Domen Kljun, zmagovalec šova Slovenija ima talent

Domen Kljun na Radiu Aktual. foto: Luka Švigelj

K Žani Vidmar in Klemnu Bunderli na obisk v VIP show na Aktualu prišel Domen Kljun, zmagovalec šova Slovenija ima talent, ki je razkril številne še neznane podrobnosti.

Povedal jima je, da je začel prepevati že v osnovni šoli, v otroških pevskih zborih, kasneje pa v cerkvenem zboru. Domnova družina je zelo glasbena, sestri dvojčici sicer ne pojeta, zato pa prepevata njegov dedek in oče, brat pa igra na orgle. »Smo kar velik del kora,« se je pohvalil Domen. Pri Domnu doma so delavni, imajo kar 30 konj, izdelujejo pa, kot pravi Ribničani, tudi suho robo.


Domen je pred kratkim dobil svojo prvo pesem, z naslovom Le s teboj, ki opisuje ljubezensko zgodbo med njim in njegovo ženi Nino. Besedilo za pesem mu je napisala Ylenia Zobec Mihelič, za aranžma in glasbo je poskrbel Tadej Mihelič.

Domen Kljun na Radiu Aktual. foto: Luka Švigelj

Domnova žena Nina ima sicer sestro dvojčico, s katero pa je poročen kar Domnov kitarist. Ko sta imeli sestri 30 let, sta ju želela prebuditi s pesmijo ob 6. uri zjutraj. Stvari pa so zakomplicirali, ker je Domen h kitaristu prišel uro prezgodaj. Žana in Klemen sta pevcu sicer pripravila presenečenje: posebej ga je preko videopovezave pozdravil Marko Škugor, ki ga Domen obožuje. Domen je bil čisto iz sebe. Ker je Domen v znak hvaležnosti zapel Markovo pesem, je za nagrado dobil »meet and greet« vstopnico za Markov koncert v Križankah.

prejšnji članek
Zakaj si gledalci oddaje Master Chef ne morete ogledati že 24 ur prej?
Resničnostni šovi
Zakaj si gledalci oddaje Master Chef ne morete ogledati že 24 ur prej?
naslednji članek
Nenavadno početje Damjana Murka: Zakaj strmi ljudem v prste na nogah?
Resničnostni šovi
Nenavadno početje Damjana Murka: Zakaj strmi ljudem v prste na nogah?