nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znani igralci v iskanju popolnega partnerja

12. 11. 2023; 08.00
Avtor: N.S./Svet24
siti premiera 1

V komediji Kar želiš, to dobiš igrajo Tadej Toš, Lea Čok in Klemen Slakonja foto: Marko Pigac

Priljubljeni ljubljanski SiTi Teater je v sklopu praznovanja 15-letnice delovanja minuli konec tedna gostil premiero komedije Kar želiš, to dobiš v režiji žlahtne režiserke zadnjih Dnevov komedije, Ajde Valcl. Po odzivih občinstva sodeč bo predstava velik hit, za kar so poskrbeli tudi igralci Tadej Toš, Klemen Slakonja in Lea Cok.

Dvorana gledališča v ljubljanskem nakupovalnem središču se je tresla od gromkih salv smeha in spontanih aplavzov občinstva, ki si je ogledalo slovensko postavitev svetovne uspešnice kanadskega avtorja Norma Fosterja, z izvirnim naslovom The Love List. Komedijo, nastalo v produkciji SiTi Teatra v sodelovanju s Špas Teatrom, si boste v prihodnjih mesecih lahko ogledali po vsej Sloveniji.

Klemen Slakonja in Lea Cok foto: Marko Pigac

Mojstroma komedije, igralcema Tadeju Tošu in Klemnu Slakonji, ki sta že uspešno združila moči v nagrajenem hitu Tak Si in »gledališkem stripu« Janez Novak, tokrat na odru odlično parira Lea Cok, ki jo poznate tudi iz gledališke komedije Boeing Boeing, TV-serij Sekirca v med, Mame, Jezero in Ja, chef! ter filma Prasica, slabšalni izraz za žensko. Izbira igralcev je zelo posrečena, Lea pa ob igri pokaže tudi kar nekaj drugih talentov, od plesa in petja do joge, zabavno jo je spremljati tudi ob hitrih menjavah kostumov, saj se preobleče kar sedemkrat. »Lea je nedvomno nova nesporna kraljica smeha, ki je na premieri ukradla šov,« je bilo enotno mnenje večine gledalcev na slavnostni premieri komedije Kar želiš, to dobiš. Premiero so si ogledali številni gledališki, televizijski, filmski in medijski ustvarjalci, igralce in ekipo pa so po predstavi nagradili z večminutnim aplavzom. 

Igralka Mojca Fatur in Žiga Flajnik, asistent režije foto: Marko Pigac

Smeh zagotovljen

V novi komediji spremljamo osamljenega in introvertiranega statistika, ki od svojega najboljšega prijatelja za 50. rojstni dan prejme nenavadno darilo – s pomočjo ženitne posrednice mu namerava poiskati idealno partnerico. V ta namen morata sestaviti seznam desetih najpomembnejših lastnosti, ki naj bi jih izbranka imela. Ko se na njuno presenečenje »popolna ženska« res pojavi, hitro ugotovita, da bi seznam potreboval nekaj popravkov, kar vodi v uro in pol vrhunskega humorja, pa tudi v razmislek o popolnosti in naših pričakovanjih o partnerjih.

Igralke Nina Valič, Ana Urbanc in Gaia Višnar

Igralke Nina Valič, Ana Urbanc in Gaia Višnar foto: Marko Pigac

Domen Valič, Klemen Slakonja in Vid Valič

Domen Valič, Klemen Slakonja in Vid Valič foto: Marko Pigac

Jože Robežnik

Jože Robežnik foto: Marko Pigac

Lea Čok in Matej Zemljič

Lea Čok in Matej Zemljič foto: Marko Pigac

Vesna Slapar z možem

Vesna Slapar z možem foto: Marko Pigac

prejšnji članek
Ana Tavčar: Izjemno me izčrpajo 'čustveni vampirji'
Svet slavnih
Ana Tavčar: Izjemno me izčrpajo 'čustveni vampirji'
naslednji članek
Kako Izi (TV dober dan) vzgaja otroka
Svet slavnih
Kako Izi (TV dober dan) vzgaja otroka