benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Avdić potrdil, da so po akciji zbrali še pol milijona evrov donacij

28. 8. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
Radio 1, eno srce, ena Slovenija

Miha Deželak, pripravnica Lara Tošič, Denis Avdić in Jana Morelj ob 'novem' čeku. foto: Radio 1

Znesek dobrodelnega maratona Eno srce, ena Slovenija se je v zadnjih tednih še povečal. Takšna je končna številka zbranih sredstev.

Ekipa Denis Avdić showa je v začetku meseca po hudih poplavah hitro zbrala in pripravila kratek maraton Eno srce, ena Slovenija. Voditelji Denis Avdić Showa na Radiu 1, Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželak in pripravnica Lara Tošič so se takrat izredno vrnili iz dopusta, zavihali rokave in skupaj z ekipo pripravili enodnevni dobrodelni maraton. Oddajanje Denis Avdić Showa je potekalo v sredo, 9. avgusta, od 6. do 18. ure na frekvencah Radio 1, Radio 1 80ta, Radio Antena, Radio Bob, Radio Kranj, Radio Triglav, Radio Robin in Radio Maxi.

Denisu Avdiću in ekipi so se v dvanajstih urah pridružili številni gosti, slišali smo težke zgodbe ljudi, ki so ostali brez vsega in potrebujejo našo pomoč. Ekipa je v studiu gostila tako številne glasbene goste, kot tudi tiste, ki so v poplavah izgubili vse. Pa tisti, ki so na terenu brezpogojno pomagali takoj, ko je bilo le-to mogoče. Na koncu pa jim je uspelo zbrati 1.914.746,89 €. Danes pa je Denis v živo ob vrnitvi na delovno mesto potrdil, da se je številka v naslednjih dneh še povečala. 

Končen znesek, ki so ga zbrali, je bil danes zjutraj namreč 2.426.888,09 evra, ekipa pa poudarja, da je telefonska številka Pomagam 5 na 1919 še vedno aktivna. "Znesek se je spremenil za pol milijona, noro in še enkrat hvala čisto vsem, ki ste tudi po koncu akcije pomagal in donirali. To je veliko denarja, ki bo veliko ljudem prišel prav. Ta znesek absolutno pomaga, ampak hkrati ne reši. Je pa ogromen znesek, neko upanje je, nek začetek je," je ob tem povedal Denis Avdić. 

prejšnji članek
Dobrodelni Luka Jezeršek razveselil otroke
Svet slavnih
Dobrodelni Luka Jezeršek razveselil otroke
naslednji članek
Slovenski komik razkril, da je bil pogrešan v poplavah
Svet slavnih
Slovenski komik razkril, da je bil pogrešan v poplavah