cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate Middleton z možem nasmejano ujeli v javnosti

19. 3. 2024; 10.00
Avtor: K.M.
Kate Middleton

Kate Middleton prvič po operaciji videli v javnosti foto: Profimedia

Zadnje tedne po spletu krožijo številna namigovanja povezana s stanjem Kate Middleton. V javnost je zdaj prišel videoposnetek. Številni verjamejo, da namerno.

Videoposnetek je prvi objavil ameriški portal TMZ, ki je sicer znan potem, da med prvimi dobi in lansira številne ekskluzivne novice. Posnetek je bil posnet iz avtomobila na parkirišču pred trgovino, v kateri sta zakonca Kate Middleton in princ William očitno nakupovala. Zadnje dni so mediji sicer že poročali o tem, da so Kate opazili v javnosti, včeraj pa je bil tako objavljen tudi uradni videoposnetek. Člana kraljeve družine sta se po nakupih odpravila v trgovino s kmetijskimi pripomočki v okolici Windsorja. Na posnetku oba delujeta dobre volje, Kate pa očitno dobro okreva, saj tudi sama nosi polno nakupovalno vrečo. 

Številni so prepričani, da se ja par v javnosti pojavil, da bi utišal številne govorice, ki zadnje dni krožijo po spletu. Od tistih, povezanih z zdravstvenim stanjem princese, do tistih, ki govorijo o tem, da nihče ne ve, kje princesa sploh je. Kljub temu da je Kensingtonska palača januarja izrecno povedala, da njenega zdravstvenega stanja ne bodo komentirali in da se bo v javnost vrnila šele po veliki noči, kar pomeni v začetku aprila, pa britanska in svetovna javnost vseeno pričakujeta, da se bo Kate redno javljala. 

prejšnji članek
Oglasil se je Boštjan Romih in ...
Svet slavnih
Oglasil se je Boštjan Romih in ...
naslednji članek
FOTO: S Petro Kerčmar praznovala tudi sin in Uroš Slak
Svet slavnih
FOTO: S Petro Kerčmar praznovala tudi sin in Uroš Slak