pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate Middleton je spet postala teta

27. 10. 2023; 11.00
Avtor: K.M.
Kate Middleton, tenis

Kate Middleton je uživala v tenisu, morda celo nekoliko preveč. foto: Profimedia

Družina Middleton se je razveselila rojstva nečaka oziroma nečakinje. Očka pa je prvič postal njen mlajši brat James Middleton.

Brat Kate Middleton, James Middleton, je uradno postal oče! Julija sta James in njegova žena, Alizee Thevenet, napovedala, da pričakujeta prvega otroka, ki sta se ga razveselila v preteklih dneh ali tednih. Par so včeraj opazili v Notting Hillu, kjer sta se že sprehajala z vozičkom, James pa je pred šestimi tedni še objavil fotografije noseče žene. Otrok Jamesa in Alizee je sedmi vnuk Carole in Michaela Middletona - ostalih šest so trije otroci Kate, princ George, princesa Charlotte, princ Louis in trije otroci Pippe Middleton, Arthur, Grace in Rose Matthews.

Očetovske vloge se je razveselil tudi najmlajši sorojenec družine Middleton. foto: Profimedia

James in Alizee sta se poročila septembra 2021 v Franciji. Spoznala sta se leta 2018, ko je njegov žal že preminuli ljubljeni pes Ella poskrbel za njuno srečanje. "Ella je ležala pod mizo pri mojih nogah; ko sem ugotovil, da je morda žejna, sem ji zaupal, da se sama odpravi do posode z vodo čez teraso. Vendar pa je Ella odšla naravnost k Alizee. Precej nejevoljen sem šel po njo, da se opravičim in jo pripeljem nazaj. Nisem vedel, da sem pravkar srečal svojo bodočo ženo, vse zahvaljujoč Elli."

Darilo ponosne tete 

Valižanska princesa Kate Middleton je novopečenima staršema ob tem podarila luksuzni voziček za dojenčke znamke Silver Cross. Voziček, ki je zelo priljubljen med britansko kraljevo družino, je bil tudi izbira Kate in princa Williama za njune tri otroke. Vozički Silver Cross, ki so znani kot "Rolls Royce" vozičkov, se ponašajo z dolgo zgodovino uporabe v britanski kraljevi družini. Znamka je bila ustanovljena leta 1877 in od takrat je bila izbira številnih generacij kraljeve družine. Kate Middleton je znana po tem, da drži do tradicij, zato ni presenetljivo, da je za darilo izbrala voziček, ki ima tako globoko zgodovino v njihovi družini. Njena izbira darila kaže na tesno povezanost, ki jo ima z bratom Jamesom in njegovo zaročenko Alizee.

prejšnji članek
Sin Miša Kontreca: Odraščal sem brez mame
Svet slavnih
Sin Miša Kontreca: Odraščal sem brez mame
naslednji članek
Jan Plestenjak se poslavlja z odrov
Svet slavnih
Jan Plestenjak se poslavlja z odrov