boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dojenček in veselje v družini Middleton

6. 7. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Pippa Middleton, James Middleton

Mlajša sestra in brat britanske princese, Piipa in James foto: Profimedia

Britanska princesa Kate Middleton bo spet postala teta. Ji bo to vzbudilo željo po še enem otroku?

Kate Middleton in princ William sta že teta in stric petim otrokom. Tri potomce, sina in dve hčeri, ima z možem Jamesom Matthewsom princesina mlajša sestra Pippa, sina in hči pa imata tudi princ Harry in Meghan Markle. V družini Middleton pa bo spet mogoče slišati otroški jok. Novega člana družine se bosta namreč razveselila Katin mlajši brat James Middleton in njegova žena sicer Francozinja Alizée Thevenet, s katero sta si večno zvestobo obljubila leta 2021. To bo že sedmi vnuk oziroma vnukinja za Michaela in Carole Middleton.

Očetovske vloge se bo kmalu razveselil tudi najmlajši sorojenec družine Middleton. foto: Profimedia

James je veselo novico sporočil preko družbenega omrežja, kjer je objavil dve ženini fotografiji z lepo vidnim zaobljenim trebuščkom in ob tem zapisal: "Ne bi mogla biti bolj navdušeni ... no, Mable bi lahko bila. Začetek leta je bil po izgubi moje ljubljene Elle zelo težak, vendar bomo leto končali z najdragocenejšim malim članom naše naraščajoče družine." James govori o izgubi dolgoletne pasje družinske članice 15-letne španjelke Elle.

James in Alizée sta se v londonskem pubu spoznala leta 2018 in se deset mesecev kasneje zaročila. Poročiti bi se morala poleti leta 2020, a jima je načrte prekrižala pandemija, zato sta poroka prestavila na september leta 2021. James je v javnosti govoril o tem, da je zato, da sta se z bodočo materjo njegovega otroka spoznala, kriva ravno psička Ella. 

"Bila sva v klubu South Kensington v Chelseaju. Ella je ležala pri mojih nogah pod mizo; ker sem se zavedal, da bo morda želela vodo, sem ji zaupal, da bo sama odšla do posode za vodo na drugi strani terase. Vendar je šla na vrat na nos k Alizee. V zadregi sem se šel opravičit in Ello pripeljal nazaj. Nisem vedel, da sem pravkar spoznal svojo bodočo ženo, in to po zaslugi Elle," je zapisal leta 2021. 

prejšnji članek
Že druga hči Jureta Koširja prestopila prag polnoletnosti
Svet slavnih
Že druga hči Jureta Koširja prestopila prag polnoletnosti
naslednji članek
Šok: Zapira se priljubljena slovenska prodajalna slaščic
Svet slavnih
Šok: Zapira se priljubljena slovenska prodajalna slaščic