pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ Harry na skrivaj zaročen?!

15. 12. 2016; 08.00
Avtor: sn
harry

Harry je menda v praznike že od malega zaljubljen. foto: Profimedia

Prihod ameriške igralke Meghan Markle k svojemu srčnemu izvoljencu, angleškemu princu Harryju, je po besedah virov z dvora jasen: zaljubljenca bosta oznanila zaroko ali pa se zaročila.

Govorice, da se je par že na skrivaj zaročil, so vse glasnejše. Razlaga poznavalcev navad kraljeve družine pa je jasna: le tako bi se Meghan in Harry lahko izognila medijskemu viharju in se v miru pripravljala na poroko. Da do nje v letu 2017 ne bi prišlo, ne dvomi nihče več.

Pravilno predvidevanje

Od virov blizu dvora so pred dobrim tednom prišla tudi namigovanja, da bi se princ Harry, ki je romantična duša in velik ljubitelj praznikov, kaj lahko odločil Meghan zaročiti na božični večer. Omenili so, da mladi mož izjemno uživa v prazničnem okraševanju in da od nekdaj tudi rad pozira z Božičkovo čepico. No, okraševanje v njegovem stanovanju v Kensinghtonski palači se je vsekakor že začelo – preverjeno romantično in v dvoje.

Še v nedeljo so Meghan ujeli v Torontu, kjer je s prijateljico nakupovala. foto: Profimedia

Skupni nakup

Harry in Meghan sta se v torek popoldne namreč skupaj napotila na božične stojnice v Battersea Park, ker sta kupila naravno božično jelko. Prodajalka na stojnici podjetja Pines and Needles Zaqia Crawford mladega para ni prepoznala, na njuno poreklo jo je opomnila ženska s sosednje stojnice, a šele potem ko je Harry drevesce plačal s kreditno kartico in ga odnesel v avto. Z Meghan sta se nato z roko v roki še naprej sprehajala po božično okrašenem sejmu.

Lastnika podjetja Pines and Needles sta zelo ponosna, da je med njunimi kupci celo princ. foto: Profimedia

prejšnji članek
Mladi Avsenik ljubi Sašo
Svet slavnih
Mladi Avsenik ljubi Sašo
naslednji članek
Kaj vpliva na neplodnost?
Zdravje
Kaj vpliva na neplodnost?
#nasazenazenska
nasazenazenska