boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralec na snemanju Botrov na skrivaj zmazal pojedino

26. 10. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
mijo-kevo, botri, marko-šank

Mijo Kevo - Marko Šank Skelin foto: Nova TV

Igralca, ki upodablja Marka Šanka, so morali nenehno opozarjati, a je za snemanje pripravljena hrana kljub temu izginjala v njegovih ustih. Tako kot v seriji, se tudi zasebno ne more upreti gurmanskim užitkom …

Igralec Mijo Kevo, ki vas v seriji Botri zabava kot Marko Skelin oz. Marko Šank, je tekom snemanja treh sezon nabral simpatičen venček peripetij, ki se jih bo še leta kasneje z nasmehom spominjal.

Mijo Kevo z dragima soigralcema. foto: Nova TV

»Ob tako dolgotrajnih snemanjih je zanimivih anekdot kolikor hočeš. Evo eno … dva dni smo snemali množične prizore na lokaciji, kjer je bilo veliko igralcev, statistov, pa seveda še vsa ekipa za kamero. Akcija se je odvijala okoli nekega praznovanja, kjer je bilo veliko hrane, mene pa so tekom režiserjeva razporejanja igralcev po sceni postavili ob mizo s pršutom in kolački. Po dveh dneh snemanja, ki je vključevalo mojo pozicijo ob tej mizi, je bil epilog zgodbe do kosti oguljen pršut in uničene torte. Ob asistenci še nekaterih sodelavcev, sem bil seveda največji krivec, čeprav so me rekviziterji nenehno opominjali, da naj ne jem tort in pršuta ali pa da naj vsaj zmanjšam svoje gurmansko doživetje. Ja, moja slabost so pršut in kremšnite,« je za dnevnik.hr dejal Mijo in razložil, da so snemanje slavja kljub njegovim peripetijam posneli, on pa je moral obljubiti, da se bo prihodnjič držal daleč stran od hrane.

Mijo Kevo - Marko Šank Skelin

Mijo Kevo - Marko Šank Skelin foto: Nova TV

prejšnji članek
Takole zarežite, pa se bo kostanj čudovito lupil
Kulinarika
Takole zarežite, pa se bo kostanj čudovito lupil
naslednji članek
To je razlog, da talentka Zala doma pomaga delati
Resničnostni šovi
To je razlog, da talentka Zala doma pomaga delati