pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bojan Cvjetićanin na odru doživel panične napade

4. 8. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Joker Out, polfinale (3)

Bojan Cvjetićanin sicer na odru uživa, a ni vedno vse v najlepšem redu. foto: Sarah Louise Bennett/EBU

"Imel sem urno in pol paničnih napadov in razmišljal, ali bom padel skupaj ali ne," je o nedavnem dogodku povedal pevec skupine Joker Out. Kar je sledilo, pa je nedopustljivo.

Pevca priljubljene zasedbe Joker Out Bojana Cvjetićanina ni več mogoče spremljati na Instagramu. Zdaj je razkril, zakaj je sprejel takšno odločitev! Ob tem moramo priznati, da ga popolnoma razumemo. "Zdaj sem se umaknil z družbenih omrežij, ker si želim ta album ustvarjati pod pozitivnimi pritiski, ne pod negativnimi pritiski. Na družbenih omrežjih se počutim, kot da sem ujet v nek svet, v katerega zares ne želim biti ujet," je v podcastu na Valu202 povedal priljubljeni glasbenik in delil izkušnjo, ki je nedopustljiva.

Mislil, da bo padel skupaj

"Dva dneva nazaj me je negativno pretresel trenutek, ko smo imeli koncert na Ptuju. Bil je res specifična izkušnja, ker sem imel eno uro in pol paničnih napadov na odru in razmišljal, ali bom padel skupaj ali ne. Ne vem, zakaj, a je bil zrak, preveč kave, ali kaj se je zgodilo. Res ni bil dober koncert zame in sem se v roku 20 minut po nastopu pobral domov. Na Twitterju se je znašel zapis neke punce, ki je rekla, da je varnostnik ali nekdo v mojem imenu povabil v zaodrje po koncertu," je povedal Bojan in poudaril, da to ni res. 

"Kar kdorkoli, vključno z organizatorjem, ve da ni bilo res, ker sem izpod tuša tresočih se rok šel do kombija domov, z vrečko v roki in poleg Naceta sedel, da ne bi ravno bruhal v avtu. So stvari, na katere nismo pripravljeni, nove dimenzije, čisto nov svet," je še pojasnil. Celoten podcast lahko poslušate TUKAJ

prejšnji članek
Med evakuiranimi tudi Tinkara Fortuna (Bepop)
Svet slavnih
Med evakuiranimi tudi Tinkara Fortuna (Bepop)
naslednji članek
Družini Jezeršek poplavilo restavracijo
Svet slavnih
Družini Jezeršek poplavilo restavracijo