nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poletna dopustniška uživancija Sare Rutar

15. 7. 2023; 10.00
Avtor: B.M. / revija Lady
sara rutar 1

Sara Rutar foto: osebni arhiv

Sara Rutar si je z družino privoščila počitnice na Mallorci. Če bo vse po sreči, jih čaka še potovanje z avtodomom.

Prva ženska zmagovalka kuharskega šova MasterChef Slovenija Sara Rutar je spakirala kovčke ter s partnerjem Dejanom in sinom Gabrielom poletela na sončno in vetrovno Mallorco. To je bil tudi prvi polet z letalom za enoletnega malčka.

»Za tja je let praktično prespal, odvalil se mi je kamen od srca, za nazaj pa sva ga z Dejanom dve uri animirala. Z izjemo nekajminutnega joka pred pristankom je bil res priden,« je za revijo Lady povedala Sara in pojasnila, da so zbrali družinski resort z zunanjim in notranjim bazenom v kraju Colonia de Sant Jordi.

»Res je bil čudovit in čist, edino, kar me je zmotilo, je bil predolg nočni program, tudi do enajstih zvečer, kar ni idealno za otroka in nemoten spanec. So pa bile plaže peščene in urejene, še največ časa pa smo preživeli v bazenu tik ob naši sobi,« pove Sara, ki je navdušena, da je sinček tako odlično sprejel vodo in so ga le s težavo dobili ven. Po celodnevnem čofotanju in igranju so se zvečer odpravili na večerjo in sprehod ob morju.

sara rutar foto: osebni arhiv

»Nekajkrat smo šli z najetim avtomobilom po otoku, ogledali smo si Valldemosso, Cuevas del Hams, zraven so tudi dinopark in safari ter Palma Aquarium. Zelo dobro smo tudi jedli, jaz obožujem tapase in špansko kulinariko, jamon, croquetas, paello itd.,« je navdušena gurmanka, ki jo čaka pestro poletje.

»Veliko imamo za narediti okoli hiše, čaka nas urejanje okolice, urejanje igrišča za Gabriela, imamo velik vrt, tako da bomo izkoristili proste nedelje. Bonus dopusta sem za poletje že pokurila. Načrtujemo pa krajše potovanje z avtodomom v avgustu, če bo šlo vse po načrtih.«

prejšnji članek
Neisha čisto sama na Maldive
Svet slavnih
Neisha čisto sama na Maldive
naslednji članek
Larisa in Miha: O njunem odnosu doslej nismo vedeli veliko
Svet slavnih
Larisa in Miha: O njunem odnosu doslej nismo vedeli veliko