nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

53-letna Naomi Campbell osupnila, znova je postala mati

30. 6. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Naomi Campbell 33

Naomi Campbell foto: edit: njena.si

Pred dvema letoma je svetu predstavila deklico in zanikala posvojitev, včeraj pa je spletno javnost osupnila z novico, da se je razveselila rojstva sinka. 'Nikoli ni prepozno postati mati,' pravi Naomi.

Svetovno znana manekenka Naomi Campbell je včeraj zvečer na družbenem omrežju sporočila, da v njihovem domu znova odmeva otroški jok.

»Moj mali dragec, vedi, da si neizmerno cenjen in obdan z ljubeznijo od trenutka, ko si nas počastil s svojo prisotnostjo. Si pravo darilo od boga, počutim se blagoslovljeno. Dobrodošel mali fantek,« je strnila misli Naomi in zapis zaključila z mislijo, da ni nikoli prepozno postati mati. 53-manekenka je zapisu priložila od blizu posneto fotografijo, na kateri v naročje prižema dojenčka, medtem ko ga skupaj z dveletno hčerkico držita za ročico.

Naomi Campbell s hčerko foto: revija zvezde

Naomi je bila sila skrivnostna že ob najavi novice, da se je razveselila rojstva hčerke. Še vedno ni znano njeno ime, prav tako je tudi tedaj zelo malo ljudi vedelo, da načrtuje materinstvo. Medtem ko je pred dvema letoma zanikala posvojitev, so tudi tokrat ob prihodu sinka okoliščine neznane.

prejšnji članek
FOTO: Glavni trg serije Botri realistično postavljena kulisa
Svet slavnih
FOTO: Glavni trg serije Botri realistično postavljena kulisa
naslednji članek
Kateri modni kosi so najbolj navdušili Slovence?
Moda&Lepota
Kateri modni kosi so najbolj navdušili Slovence?