nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ed Sheeran o prenajedanju in odvečnih kilogramih

14. 4. 2023; 09.00
Avtor: T.L. / revija Lady
Ed Sheeran

Ed Sheeran foto: Profimedia

Glasbenik je spregovoril o svojem boju z odvečnimi kilogrami in razkril, kako je zaradi primerjanja z drugimi zvezdniki razvil motnjo hranjenja.

Britanski glasbenik Ed Sheeran e v velikem intervjuju za revijo Rolling Stone spregovoril o svojem boju z odvečnimi kilogrami in razkril, kako je zaradi primerjanja z drugimi zvezdniki razvil motnjo hranjenja. Povedal je, kako se je pogosto prenajedal in nato bruhal ter kako zelo se obremenjuje s svojim videzom.

/ foto: Profimedia

»Spraševal sem se, zakaj nimam trebušnih mišic. Ja, ker sta mi všeč kebab in pivo. Potem sem delal pesmi z Justinom Bieberjem in Shawnom Mendesom. Vsi ti fantje imajo izjemna telesa in spraševal sem se, zakaj sem tako debel,« je dejal Ed in dodal, da so se stvari spremenile, odkar sta se jima z ženo Cherry Seaborn rodila hči Lyra in sin Jupiter. Ed je priznal, da ima težave s prehranjevanjem, saj je zelo nezmeren. Svoj boj je primerjal s kolegom Eltonom Johnom, ki je razkril, da ima bulimijo. Ob branju njegove avtobiografije je našel veliko podobnosti. O svoji šibki osebnosti je prvič spregovoril leta 2020, ko je razkril, da pogosto pretirava z alkoholom in hitro hrano. Vendar mu je zdaj po zaslugi žene Cherry uspelo spremeniti življenjski slog.

Ed Sheeran foto: Profimedia

prejšnji članek
Messi in Shiffrinova najbolj vplivna športnika
Svet slavnih
Messi in Shiffrinova najbolj vplivna športnika
naslednji članek
Tujina je poglobila stisko Gaje Prestor
Svet slavnih
Tujina je poglobila stisko Gaje Prestor