sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je skrivnost lepe postave Cameron Diaz

28. 3. 2023; 09.00
Avtor: L.J. / revija Jana
Profimedia Cameron Diaz Annie 2014

Cameron Diaz foto: Profimedia

Če boste začeli svoje telo spoštovati in občudovati tako, kot to počne Cameron Diaz, vam nemara ne bo treba nikoli več hujšati.

Slavna hollywoodska igralka Cameron Diaz pri petdesetih letih navdušuje s popolno postavo. Njeno skrivnost  je že pred desetletjem zapisala v knjigi The Body Book. Igralkin življenjski slog lahko posnema vsak med nami. Prehrana, gibanje, zavedanje in disciplina niso samo besede, pravi, temveč orodje, ki ga lahko spretno uporabimo v svoj prid. Tudi če se ravnokar pripravljamo na že stoto shujševalno odpravo.

Če boste začeli svoje telo spoštovati in občudovati tako, kot to počne Cameron Diaz, vam nemara ne bo treba nikoli več hujšati. Nad telesom je ta slavna igralka tako navdušena, da mu je posvetila kar celo knjigo.

Cameron Diaz foto: Profimedia

»Vaše telo je osupljivo. Točno v tem trenutku, ne glede na vašo trenutno formo, vaše telo izvaja toliko fantastičnih stvari. Črpa kisik iz okolja in ga dovaja vašim možganom, da sploh lahko živite, delujete, razmišljate. Zjutraj je skledo kosmičev pretvorilo v eksplozijo energije, kar vam je dalo moč, da ste odhiteli skozi vrata po vsakodnevnih opravkih. Zato je vedenje, kako skrbeti za svoje telo, najpomembnejše znanje, ki ga lahko kadarkoli usvojite. Ker je vaše osupljivo telo edino, ki ga imate,« piše v knjigi. Iz te perspektive skrb zanj postane nekaj čisto drugega. Kakšne nezdrave diete le! Naše telo je oltar in čas je, da ga začnemo tako tudi obravnavati.

Knjiga Cameron Diaz foto: Shutterstock

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Se bosta nova para poročila?
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Se bosta nova para poročila?
naslednji članek
Lidija Bačić uživa v pozornosti
Svet slavnih
Lidija Bačić uživa v pozornosti