nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tukaj med prenovo živi ekipa Delovne akcije

22. 3. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
delovna-akcija

Ana Praznik z ekipo foto: POP TV

Je ekipa Delovne akcije nastanjena v bližini ali se vsak večer vozijo domov? Preverite, kam se podajo, ko kamere ugasnejo.

Gledalci priljubljene dobrodelne oddaje Delovna akcija imate radi tudi zanimivosti iz zakulisja, zato smo ustvarjalce projekta povprašali, kam konec delovnega dne odide terenska ekipa. Zaradi časovne stiske se namreč pogosto zgodi, da mojstri delajo pozno v noč - mar jih po tako napornem delavniku čaka še vožnja domov?

»Načeloma so vedno nastanjeni v bližini delovišča. V kolikor se prenova odvija v bližini njihovega doma, se vozijo domov, če pa smo v bolj oddaljenih krajih, denimo v Prekmurju, pa seveda bivajo v hotelu,« je za njena.si pojasnila produkcija.

Kaj pa voditeljica Ana Praznik? Je bolj leteče narave ali je prav tako navajena, da je v času projekta manj časa z družino? »Tako kot z ostalimi, je tudi z Ano. Če se nahajamo predaleč stran od njenega doma, potem se ne vrača in skupaj z ekipo biva v hotelu.«

Zanimivo kajne? Če vas zanima kaj posebnega ali če imate kakšno vprašanje za ustvarjalce oddaje, mojstre ali Ano, nam le pišite. Z veseljem vam predstavimo še kakšno zanimivost, ki ob ogledu oddaje ostaja uganka.

Ana Praznik z ekipo

Ana Praznik z ekipo foto: POP TV

prejšnji članek
Sanjski moški zaseden, Adrijanna pa razgaljena v kopalkah
Resničnostni šovi
Sanjski moški zaseden, Adrijanna pa razgaljena v kopalkah
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Ozadje posnetkov o Žanovem nočnem izginotju
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Ozadje posnetkov o Žanovem nočnem izginotju
#nasazenazenska
nasazenazenska