nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mojca Fatur o odnosu s hčerko

12. 3. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Nikoli ni prepozno (4)

Klemen Slakonja in Mojca Fatur foto: Marko Vavpotič/M24

Mojca Fatur ima tri otroke, sinova s Klemnom Slakonjo in hči z nekdanjim partnerjem Luko Škofom. Kakšen je njen odnos z najstarejšo potomko?

"Lepa dinamika je med nami. Mila bo prihodnje leto stara že 17 let. Z njo imava lepe pogovore in se lepo druživa. Vesela sem, da imava lep odnos in si stvari zaupava, se pogovarjava o vsem možnem, še vedno pa se mi zdi, da je moja primarna naloga, da sem mama. Da sem jaz ta, ki ji pove tudi neprijetne resnice in jo priganja," je slovenska igralka Mojca Fatur za revijo Obrazi povedala o odnosu s hčerko Milo Škof, ki je seveda že najstnica. 

Ob tem pa ne skriva, da je kdaj pa kdaj tudi stroga. "Ne prenašam nespoštljivosti in k temu stremim. Oba s Klemenom otroke spodbujava, da ne zadržujejo emocij, hkrati pa ne smejo zlivati gneva na drugega ali drugega teptati. Najti morajo drug način, da to izrazijo. Imela sem trenutke, ko sem imela občutek, da ne smem imeti nobenega izpada, ker sem odrasla in sposobna. Ampak tudi jaz sem samo človek z vsakdanjimi problemi, kot so neprespanost, menstruacija … in mi kdaj poči film. Zdi se mi tudi prav, da me otroci nimajo za čudežno žensko nekje na piedestalu, ki vse razume, vse zmore. Dajem jim vedeti, da sem kljub vsemu tam zanje in da imajo od mene vso ljubezen in podporo."

prejšnji članek
Teja Glažar (Reka ljubezni) živi sama
Svet slavnih
Teja Glažar (Reka ljubezni) živi sama
naslednji članek
Trik: Kako hitro zaspati in spati do jutra
Zdravje
Trik: Kako hitro zaspati in spati do jutra
#obraziavenija
obraziavenija