pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

38-letna Avril Lavigne z bivšim Kylie Jenner

7. 3. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
Avril Lavigne, Tyga

Avril Lavigne in Tyga ujeta med poljubljanjem foto: Profimedia

Ameriška pevka se je po koncu zaroke znašla v objemu nekaj let mlajšega raperja Tayge, bivšega partnerja Kylie Jenner.

Kanadska pevka Avril Lavigne je konec meseca februarja potrdila, da je končala zaroko s pevcem Modom Sunomn, s katerim je bila v razmerju vse od leta 2021. Zaročila pa sta se aprila lanskega leta v Parizu. Kmalu so se pojavile govorice, da naj bi bila pevka v razmerju z raperjem Taygo. Bolj kot po svoji glasbi je Tayga širši javnosti znan po razmerju s Kylie Jenner. Glasbenika sta se namreč večkrat skupaj pojavila v javnosti, zdaj pa so fotografi ujeli tudi njun poljub, za katerega verjamejo, da predstavlja potrditev razmerja. 

Avril in Tyga sta se skupaj udeležila zabave v sklopu pariškega tedna mode. Ves čas sta bila sproščena in dobre volje ter klepetala s prijatelji. Ujeli so ju tudi med držanjem za roke, najbolj zgovorne pa so fotografije njunega poljubljanja. Javnost se je o njunem razmerju spraševala vse od 19. februarja, ko so ju skupaj ujeli v Los Angelesu. Takrat uradno še ni bilo znano, da pevka ni več zaročena. Pred tem nista bila v javnosti nikoli povezana kot prijatelja. 

Tayga je pred leti hodil s Blac Chyno, s katero ima tudi otroka, in Kylie Jenner. Avril pa je bila poročena s kitaristom Deryckom Whibleyjem in pevcem Chadom Kroegerjem. Leta 2018 je sicer rodila sina, a javnost o njem ne ve veliko. 

prejšnji članek
Mednarodni dan žena: poziv k enakosti spolov
Svet slavnih
Mednarodni dan žena: poziv k enakosti spolov
naslednji članek
Bodo Fehtarji nastopili goli?
Svet slavnih
Bodo Fehtarji nastopili goli?
#obraziavenija
obraziavenija